FREDAGSSTÄDAT

,

,

,IMG_9978
.
Hemma är det så där härligt ordentligt tokstädat just nu. Alla överdrag och plädar och kuddar är nytvättade och det doftar Lilla Bruket överallt (jag avgudar doften på deras ”hushållsprodukter”, speciellt den där Lavendeldoften som inte alls doftar tantbyrå utan ljuvligt rent och friskt:)

,

,

,

,

,

Heeeej strålande höstfredag!

.

.

.

.

Har precis kommit hem efter en lång skön springtur nere vi Mälaren (med denna nya från Brittan i öronen, mycket mycket passande löparmusik om jag får säga det själv:) Har haft ganska ont i mina benhinnor faktiskt men nu kändes benen pigga igen, härlig känsla!

.

.

Nu väntas det strax besök i skolan för utvecklingssamtal och sen ska jag och skatten ner på stan. Det ska shoppas presenter till ett helt gäng med kompisar som har party i helgen och så ska det så klart fredagshandlas och fylla på kylen i vårt casa med massa godsaker (och nya ljus och lite lyxiga doftljus måste shoppas för alla är visst slut samtidigt här och det går ju icke att vara utan ljus när det är hösthelg heller. Quelle catastrophe:)

.

..

Önskar nu er alla en alldeles underbar fortsättning på fredagen!

..

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “FREDAGSSTÄDAT

  1. Härligt med ett nystädat hus! Skönt med sån där tok-pump-musik ibland. Älskar det i vissa situationer, som löpturen, likväl som jag gillar jazz, country, blues och rock i andra situationer. Spretig, flipprig eller mångfacetterad musiksmak skulle man kunna kalla det, haha.

    Ha en fin fredagkväll!

    Kram Lena

  2. Hej Petra!
    Funderar på att köpa mig en lampa från Bestlite, samma som du har över ditt rumsbord för jag tycker den är så himla snygg. Undrar vilken storlek du har på din lampa. Har nämligen kikat på Länna möbler och de har så många olika storlekar men jag skulle tro att du har antingen L eller XL

    Hälsningar
    Veronica

  3. Så himla fint! Man vill ju bara köra copy-paste, eller i alla fall lägga denna bild i en inspiratonsmapp till vårt nya hus (som har många rum i fil, vilket inte är det lättaste att inreda snyggt…) :).
    Härlig helg!

  4. Haha precis! Det är nära på katastrof när det är slut på doftljus :)) Speciellt nu när man ”kryper in” och umgås mer och vill ha den där mysiga feelingen hemma, som bra blir med vackra och väldoftande ljus lite varstans i huset. Trevlig fredag önskar jag dig och dina! Kram/T

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg