LO LO VISAR STILEN

.

.

.

IMG_0067-4
.

Mellanskatten tyckte att jag minsann skulle ta kort på henne idag! Hon är en riktigt liten linslus och älskar att spexa och uppträda och dansa och är är riktigt litet charmtroll:)

.

.

.

.

Bonjour lördag!

.

.

.

Krasslig bloggerska idag som sitter här i mjukisar och huttrar och har svid i halsen:) Inte kul alls när det är lördag och allt men resten av la familia har ju mått sisådär den här veckan så det var väl ganska väntat att jag också skulle få en sväng. Försöker mota frökylningen med mängder av Chaithé och vitaminer (chaithé är ju säkert inte ett dugg nyttigt men himlans gott och lenande:) och gosat ner mig under täcket framför en ny uppsättning Californications (fann ett helt gäng med nya säsonger på Hemmakväll – hurra!)

.

.

.

.

.

.

.IMG_0077-3

 

IMG_0063-2

 

IMG_0017
.

Ovan visar Lo Lo sin nya tokfina höstjacka och den är så tjusig så klockorna stannar! På bilderna syns det ju inte men fodret har leoprint och så är det små gulddetaljer, ojojoj så fab. Vilket märke? Scotch R Belle så klart. De gör verkligen världens coolaste tjejkläder (och lillasyster Beatrice har fått en precis likadan minsann. Så nu har de lika höstskor och höstjackor i en stil som passar både 4-åringar och 9-åringar. Gullligt gulligt:) Jeansen i sk boyfriendmodell är från HM och tishan är också Scotch R Belle. (Jackan köpte jag hos Lucky Little Me.se)

.

.

.

Ha nu en skön fortsättning på eftermiddagen!

.

..

.

KRAM

.

.

.

.

18 kommentarer till “LO LO VISAR STILEN

  1. Men så vacker hon är!! Inte tänkt på bli barnmodell..? Anmäl tycker jag. Själv bor jag utomlands o kan nästan inte se bild på lösgodis utan bli väldigt avundsjuk…! Kram

  2. Fy, så tråkigt att vara sjuk! Jag håller tummarna för att den sortens virus som härjar i Sverige över höst/vinter stannar där så att vi slipper det här i Spanien. Hoppas att du kryar på dig snart!
    Kram
    Rebecca

    http://pilotfrun.se

  3. Vad fin hon är!
    ja,du borde skicka iväg några bilder,om hon nu tycker om att spexa och
    är en linslus,så är det väl som bäddat för en ”karriär” som barnmodell =)
    Ha en bra lördag!
    Kramar

  4. Å herreguud for en cool søtnos 🙂 Kjempefiin altså, hadde gått bananas med jenteklær hvis jeg hadde hatt en jente, har to herlige gutter på 8 og 11. Kjøpte coole leo dr martens lookalike på HM til min niese i bursdagsgave i dag. Håper hun liker de, må finne en fin topp til også. Har du bra tips på gutteklær i den alderen som din også er i? Ha en super helg, klem.

  5. Hej snygg täckjacka och söt dotter. Bra gjort att få dem att vilja ha samma kläder trots den relativt stora ålderskillnaden.. Jag har samma ålder på mina tjejer men det funkar inte med samma kläder på dem.
    Trevlig helg!

  6. Hej Philia, härlig blogg, min dotter som tipsade för några år sedan, jag är nu ganska jämnung som din mamma och min dotter på din ålder, två underbara barnbarn, min fundering är på den underbara jackan till lilla Malou som nu är 6 år, hur är den storleksmässigt? kollade lite på en webshop och hon drar nu ungefär 128, bör man kanske gå lite uppåt i storlek….. Trevlig helg från ett grått och regnigt Luleå

  7. Hon är jättefin i sina nya kläder.
    Så skoj att hon gillar att ”modella”.
    Stor krya på dig kram
    Yvonne

  8. Vilken otroligt vacker flicka! 🙂 Så söt!!
    Jag har en fråga:
    Vad heter byxorna som du har på dig från Marlene Birger när du står vid bmw:n?

  9. Viken härlig ngg jacka.
    Lagom tjejig utan at vara puttinutt, en balansgång de där kan jag tycka när dottern nu är fem år.
    Det tråkiga just nu var tyvär priset.
    Men fin var den.
    http:/rundvandring.blogspot.com

  10. Tack för tipset!! Letat jätte länge efter en snygg och varm jacka till min dotter!! Hittade den på Babyshop, då den var slut i hennes storlek på den sida du tipsade om. Så nu behöver inte min lilla tjej frysa i vinter 🙂 !!
    Jättefin och inspirerande blogg!
    Ha en fin dag !
    Kram Ann

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg