FAVORITEN FRIZZISAR

.

.

.

.IMG_9990-4

.

.

En mammas bästa fredagsinköp på köksbänken – härligt doftande liljor, nya Elle Mat & Sköna Hem och en hel skål med Frizz:)

.
.

,
Ingen hemlighet att jag är helt suupertokig i smågodis och har skrivit om denna variant av godsaker ex antal ggr sen jag började blogga:) Och favoriten bland alla smågodsifavvon är sk ”Frizzflaskor”, mmm, kan inte absolut  inte vara utan dessa underbara pastelliga surisar. Idag när jag handlade så upptäckte jag till min stora glädje att Frizzisarna ju har blivt en hel familj! Det finns nu också band, och kolor, jumbisar och gelébönor i Frizzsmak. Kan en godispåse bli bättre? Tack Frizzfolket för det!

.

.

..

Over and out från er bloggvän P

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “FAVORITEN FRIZZISAR

  1. Kan du inte bar vräka in bilder på ditt fina hem idag från golv till tak!!? Älskar din inredningsstil och skulle behöva få frossa i snygg inredning idag 😉

  2. Håller med..underbart godis!
    Men…fortfarande inte nån feedback på frågor på flera dagar? Många ställer ju frågor o vill ju så klart ha svar. Det kanske bara är jag som tycker det är lite frustrerande? Du kanske ka ha en dag i veckan när du svarar på våra frågor?
    Det skrivs ju väldigt mycket fint o snällt på HoP, men så fort nån (helt oacceptabelt) skriver något mindre snällt om ett barn tex så kommer det blixtsnabba svar! Så klart..naturligtvis, men som sagt svar på vanliga frågor önskas!
    Nu har jag tjatat klart om detta o hoppas att du läser alla kommentarer o inte tar illa upp..jag menar inget illa!
    Tycker i allafall mycket om din blogg..
    Annsofie

  3. Enig med deg!! Det godteriet er supergodt!!!! Jeg lurer på hvilke høst og vintersko du satser på til din sønn? Håper inderlig du kan svare! 🙂
    Ha en fin lørdag!!! Klem Siv

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg