MER AV DET GULDIGA

.

.

.

IMG_0761-3.
.
IMG_0776
,
,

Jag har pimpat mitt skrivbord lite med guld också. Känns nu lite tjusigt och har lite ”Köpenhamn-lyx-bohem” känsla så där ni vet med bling bling och dofter och använda penslar:) Guldet kommer från Svenskt Tenn (krukan) och Victorianska vasen är en nyhet från Day Home som jag fyllde med mina penslar (sen så är det ju även lite guld på mitt favvo-ljus från Voluspa som passar så bra på skrivbordet i hallen. Står nämligen perfekt där så att precis alla som kommer in och hälsar på möts av mysiga ”Ambre Lumiere”:)

.

.

.

Heeeeej raringar!

.

.

.

Jamen var tar tiden vägen? Alltså den här dagen har gått i tokfart och jag har farit hit och dit i bilen (och sjungit med till denna braiga som verkligen går non-stop på radion just nu. Lalalala:)

..

Nu ska jag ta och packa in alla skatter och skatters vänner i bilen och åka till Thairestaurangen och mumsa middag! Är hungrig som bara den så det ska bli såå gott med mat (och jag har fått frågan om hur det går med 5:2 för mig och nej det går faktiskt inte alls. Jag klarar bara inte av att vara utan mat, ja så gott som, hela två dagar i veckan! Är jäääätteimpad av er som klarar av detta:)

.

.

.

Vi ses lite senare bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “MER AV DET GULDIGA

 1. Joo du klarar det! Jag tänker bara att imorgon får jag äta!!! Snabbt resultat och vilka problem med hälsan man kan förebygga! !!
  Stor kram till dig!
  Annsofie

 2. Sååå himla fint! Blir alldeles varm i hjärtat!
  Nej, 5:2 är säkert inte alls för alla. Men har man testat det och känner att man inte orkar eller vill så kan man ju äta bra på annat sätt istället:)
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Rebecca

  http://pilotfrun.se
  Vinn grymmaste clogsen…

 3. Du lyckas alltid så bra med att inspirera, jag hoppas att du jobbar med inredning utanför bloggen också! Dieter hit och dit… hur klarade man sig förr? 🙂

 4. Wow! Så fint! Jag gillar verkligen din stil 🙂 Alltid lika kul att kika in ett par gånger om dagen för att kolla nyheter och inspiration! Tack för en fin blogg 🙂

 5. Så snyggt!! 5-2 funkar perfekt för mig, jag kör måndagar och onsdagar och har gjort det i 8 veckor nu, känner mig piggare och har mer energi än tidigare. Jag är en riktig godisråtta och det passar mig att jag ändå får äta godis och godheter de dagar jag inte fastar (har också gått ner 4 kg). Kram och lycka till om du testar igen

 6. Här har oxå lite guldigt smugit sig in…
  lustigt det där, hade nog aldrig trott det för ett par år sedan:)
  Måste fråga, vilket voluspa ljus är din favorit? Har tänkt beställa crispy champagne men alltid svårt när man inte luktat live..
  Ha en fin dag!
  /A

 7. Sååå fint!

  Ang dessa dieter. Jag har så svårt att tro att man kan ”leva” på dessa dieter. För det är ju d det handlar om. Att man ska hitta en livsstil som man kan leva med. Äta allt men i måttliga mängder. det tror jag på. Och såklart motionera. Den dagliga motionen är viktig. Det lilla så som att gå el cykla istället för att ta bilen.
  Kram Kristina

Comments are closed.