PROVKÖR EN BMW & GÖR SKILLNAD

.SAMARBETE MED BMW SVERIGE

IMG_9161-2
.

Var sprider man bäst ett budskap för flest åskadare när man provkör en bil en höstsöndag? Mitt i vår vackra huvudstad så klart!

.

.

.

.

Hallå fina bloggisar!

.

.

.

.

Nu ska jag ta upp något viktigt som jag är en del av. Ni har ju sett att jag hintat om en tjusig bil som jag fått låna och att det är del av en välgörenhetskampanj. Hur kan man nu få ihop detta kanske ni undrar, hur kan du hjälpa och göra lite skillnad genom att bara köra runt i en sportbil? Det ska jag förklara för er.

.

Kampanjen jag är en del av är ett samarbete mellan Barncancerfonden och Bmw. Jag fick frågan om jag vill sprida denna till er, alla mina tusentals besökare, för ett par veckor sen och det var ju bara självklart att jag tackade ja. Kampanjen går ut på att BMW skänker 100 kr till barncancerfonden varje gång någon av er provkör en bil under september-oktober 2013. De räknar med att ca 12 000 personer kommer komma och provköra och hur mycket pengar blir det till Barncancerfonden… 1200 000 kr…Viktiga viktiga pengar till en av de viktigaste fonder som finns.

.

.

Så vad vill jag nu att ni ska göra alla fina läsare? Jo ni ska åka till er närmsta BMW-handlare och låna en häftig, snygg och trygg bil och köra en sväng. Och göra skillnad.
.

.

.

.

.

.IMG_9185-4

.

..
IMG_9202

.
.IMG_9145-2
.

IMG_9148-2
.

.

Det är enkelt att göra en insats! (och kan du inte provköra så kan du enkelt lämna ett bidrag hos Barncancerfonden här och där kan du även läsa mer om barncancer och forskningen kring den)

.
.

.

.

.

Barncancerfonden behöver DIN hjälp.

.

.

.

KRAM

.

.

..

Inlägget är i samarbete med Barncancerfonden och BMW

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “PROVKÖR EN BMW & GÖR SKILLNAD

  1. Vilken fin grej! Barncancerfondens resurser består dessutom till 90 % av donationer, så att provköra en BMW kan vara det roligaste sättet att hjälpa de olycksdrabbade. =)

Comments are closed.