LADIES NIGHT & UNDISAR

.

 

.

.

IMG_1294-2

.

.

Inte varje dag jag blir bjuden på premiärer och galafester och tjusiga invigningar osv! Bara nästan;) Men det allra allra flesta trevligheterna kan jag tyvärr inte gå på, då vi ju bor här i Småstaden och det är några mil till Hufvudstaden och jag har tre små skatter och ja ni förstår säkert, inte såå ”gala-aktig” vardag här direkt:) (och det mesta spännande händer visst på just vardagskvällar) Häromdagen damp det iaf ner ännu en finfin inbjudan från Bindefeld i brevlådan som jag faktiskt kan och ska gå på! Och inte bara jag utan mina girls ska också med så klart:) Det är nämligen så att Ladies Night, med bla Saade och Järvheden och David Lindgren i ensamblen, ska ha premiär här i Småstaden och det blir visst party i typ 12 timmar har jag hört…;) Ska verkligen bli hur kul som helst.

.

.

.

.

Bonsoir!

.

.

.

Här har jag krypit upp i de där ”beryktade cashmeremjukisbyxorna” (Emma brukar ju yra om dessa så jag var ju bara tvungen att klicka hem ett par själv:) och ny cashmeretop och känner mig så där skön och tokmjuk och riktigt ”vardagslyxig”. Och mör. Har varit på massage och fått en rejäl behandling och nu är hela jag liksom som gelé. Dessutom har jag fixat fötterna på salong så japp jag har haft en riktigt ego-mamma-dag. Och inte nog med det..

.

.

.

.

IMG_1293


.
.

 Jag har även shoppat undisar! Det är väl inget särskilt med det tänker ni säkert men jag brukar prioritera fina underkläder typ längst ner på ”listan”. Men idag slog jag till på ett gäng fina silkiga saker från Triumph (när jag väl shoppar trosor och bh så brukar det bli ett gäng)

.

.

.

Nu blir det visst middag made by H här (händer inte sååå ofta:) och det doftar mumsig Thaigryta i hela huset, mmmm.

.

.

.

Ha nu en mysig måndagskväll raringar så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “LADIES NIGHT & UNDISAR

  1. Hej, jag vet inte om det är jag som är blind, men vart kan man hitta dessa härliga mjukisbyxor?

  2. Det lät underbart med de där mjukisbrallorna! Behöver nya! Kan du inte visa dem, och var finns de! Snygga underkläder, skulle också vilja ha en ny sån hög!

    Ha en fin måndagskväll! Kram Jenny

  3. Gillar också underkläder från Triumph och nu när jag såg dina inköp började jag fundera på när jag själv köpte nya… aalldeles för längesen!;) Men det får nog bli en shoppingtur till helgen för wow vilka fina modeller de har nu! Kram Emma

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg