OUCH

.

.

IMG_1284-6.
.

Typ nästan exakt samma bild som den ovan la jag upp på Insta igår. Ni vet väl att jag (ja som de flesta andra bloggisar;) har Instagram och jag heter @hofp där om vill kika in:)

.

..

.

Heeeej nya vecka!

.

.

.

Har ni det bra raringar!?:) Kylig mycket höstig måndag i vår Småstad idag och ouch, vad jag ooont i mitt ena ben denna morgon. Måste gnälla lite faktiskt. Var och tränade igår och jag tror jag sträckte mig ordentligt och kan knappt stödja på mitt högerben idag. Ska ringa stadens duktiga idrottskiropraktor och försöka boka in tid så snabbt det går. Så måste jag försöka leta fram skönuggsen för att trippa runt i någon form av boots med klack går icke idag (Eller det går men det är kanske lite snyggare iaf att halta runt i Uggs haha:)
.

Nej nu måste jag visst sätta fart här, har ju lunchdate på g!

.

.

Vi ses senare vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “OUCH

 1. trist med skador! Hoppas att det går över snart! Här började morgonen med lite löpning och snart är det dags att dra iväg på manikyr och pedikyr:) Lovely! En av de saker jag verkligen gillar med Spanien – alla skönhetsbehandlingar är sååå mycket billigare än i Sverige.
  kram
  Rebecca

  http://pilotfrun.se
  RANARP i mitt hjärta

 2. Hej
  Hoppas du mår bättre i benet nu!
  Måste fråga, de där skålarna som du åt kladdkaka i, är det Ostronskålar från Matteus? De är så fina men tyckte dina såg mycket vitare än vad jag sett att deras skålar är.

  Vill också tack för en underbar blogg som inspirerar så mycket 🙂
  Kramiz

 3. Måste bara fråga… Tycker du har en så himla fin och mysig trädgård!! Hur stor är tomten på ett ungefär?? Tack för en otroligt peppande och inspirerande blogg!! kram

 4. Hej och tack för en inspirerande blogg! Vilken fin exteriör ni har på ert hus! Vi håller på och renoverar ett 30-tals hus inte helt olikt ert, har gamla, jätte fina fönster med samma spröjs som ni har. Vi står nu i valet och kvalet om vi ska renovera de gamla fönstren eller köpa nya. Jag tycker att nya fönster ibland kan förstöra husets charm. Tänkte höra hur ni gjort, för era fönster ser väldigt fina och tidsenliga ut. Är det gamla renoverade eller nya? Om de är nya tänkte jag fråga vad ni har för leverantör? Tack på förhand!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg