SNABBDETOX

.

.

.

IMG_1822.

.

Detox thé från Kusmi. Gott och även renande!
.

.

.

Gooood Morgon lödag!

.

.

.

Vaknade med lite huvudvärk denn morgon och förklaringen är nog med all säkerhet det goda röda som jag drack igår….Älskar ju goda viner, och ostar, och mat, och godis och ja det mesta:) Nu när det blir kallare ute så tycker jag att man gör rätt att unna sig lite extra, det behöver man, men inte för mycket bara. Och när det blir kallare så måste man ta hand om sig på ett annat sätt också! Jag har bestämt att nu ska jag verkligen börja sköta om min kropp på riktigt. Alltså ta hand om det inte känns helst hundra som stela axlar och trött rygg (var hos naprapat igår tex) och träna bra och även med styrka (brukar nästan aldrig gymma) Dricka myyycket mer vatten (japp det märks redan på huden att den är torrare som den alltid blir på det kallare halvåret) och göra lite behandlingar och peela och smörja. Idag tex kör jag en minidetox, för att bli lite ”renare och piggare” på insidan!

.

.

,

IMG_1819-3

.

.

Ett glas med varmt vatten och en pressad citron är ett jättebra sätt att kicka igång dagarna med.

,

,

IMG_1804

IMG_1743-2

.

.

Morgonjag, au naturell (ja jag har så klart kammat mig) i nattlinnet. Med en close up utan smink för de som undrat över hur jag ser ut nu efter botoxen och velat se en närmre bild:)

.

.

IMG_1825-2

IMG_1838.

.

 Detoxplåster! Ikväll ska jag också prova på Detox på fötterna. Har hört bra om dessa renande kuddar och hittade dem hos Harmoniq. Ska bli spännande…(Fötterna har jag gärna istoppade i söta mjuka tossor från Hm när jag kliver upp och de är från barnavdelningen:).

.
.IMG_1835
. ..

Man sätter alltså fast kuddar med tejp under fötterna och har den över natten och dessa drar alltså ut gifter ur kroppen när man sover.

.

.

.

Nu ska vi sticka iväg ner på stan en sväng men vi ses snart igen!

.

.

.

Underbar lördag till er alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.
.

21 kommentarer till “SNABBDETOX

  1. Finn det några vetenskapliga belägg för hur de suger ut giftet ur fötterna och vilka gifter i så fall? Tungmetaller? Eller bara allt möjligt? Låter som lurendrejeri, ett sätt att tjäna pengar på de som inte förstår eller vet. Jag tycker om din blogg, jättefin och inspirerande, men den här typen av inlägg tycker jag att du ska fundera igenom ett par gånger extra. Hur ska du kunna ge ett utlåtande på plåstren? Uppmätt ”gifthalt” i kroppen före och efter?

    HälsningarMia

  2. Undrar om man skulle våga fylla läpparna lite, du har väl gjort det nyligen, ser lite så ut? Känns det inte konstigt? Blev det knöligt? Jag skulle nog lägga i lite mindre i så fall! =)

  3. Verkligen otroligt söt utan smink! Ser ingen skillnad mot annars. Men visst har du i så fall permanentfärgade bryn och fransar? El rentav förlängt fransarna för du ser verkligen lite sminkad ut och verkar inte ha den mörka bottenfärgen naturligt? Superfin och fräsch verkligen. Tycker dock dina läppar är vackrare naturliga och ta nu inte det som kritik för det är ju positivt att du är snyggare utan förstoring. Märkligt att detta blivit så poppis bland kvinnor för män verkar inte gilla det så mycket, utan kommer oftast med syrliga kommentarer tycker jag.

  4. Hej! Jättefin men jag föredrar naturella läppar, har svårt för förstorade läppar, tro mig..du skulle vara ännu finare med naturella läppar. kram

  5. Du är jättefin! Och kan hålla med att kroppen verkligen behöver mer omsorg när hösten kommer. Och ser ut att ha varit en mysig lördagsmorgon hos dig:)

    Kram fredrika

  6. Vad vacker du är. Det är bif en av de finaste korten på dig här i bloggen. Du klär i den rosa färgen.

  7. Du är verkligen jätte vacker och min inspiration. Har du förstorat läpparna??? varför isf? hur tänker du kring det? nyfiken tjej!!!

  8. Undrar om du vill göra ett inlägg om fransförlängningen du nämnde på Instagram, perfekt att vakna på morgonen och vara fräsch o fin utan mascara. Vet att många som gjort det gillar det mycket! (PS börja styrketräna, sen kan man inte leva utan den sköna fasta känslan man får i kroppen, jag känner mig supetsladdrig om jag inte kör styrka! 😉

  9. Jag tycker att du ser jättesnygg och naturlig ut och tycker även läpparna är fina! Vet inte ens om du fixat dem, det har du inte skrivit något om iaf. Kul att du ”tog till dig” önskemålet om lite ”close ups” känns kul att skriva här när man vet att du läser 🙂 Ha en härlig lördag, kram Sofia

  10. Du ser verkligen superfräsch ut, men att påstå att du är naturlig är väl dagens understatement? Fixade fransar o bryn, hårförlängning, läpp-förstoring o lite botox på det…!?

    1. Det jag menade var att jag inte var sminkad eller morgonfixad. Brynen och fransarna är inte fejk, de är mina egna och jag riktigt mörka ögonbryn. Däremot så stämmer det ju att jag har extensions och gjort injektioner i panna och läppar.

      Kram

      P

  11. Tjusiga kvinna!
    Du får gärna tipsa efteråt om känslan efter de där fotplåstren, blev nyfiken! Jag tycker absout du ska köra med mer styrketräning. Det ger en massa shape och endorfiner till kroppen. Jag tackar min styrketräning för allt att ha klarat av en bra återkomst efter Rosa Sjukdomen, opererad axel och massa hormonförändringar, jag älskar Body Pump i kombo med traditionell styrketräning och det är helt enkelt WOW och superbra när man är 40+, på många, många vis. KRAM!

  12. Fick lust att pröva Sensais ansiktskrämer då du visade dom. Tack för det. Såå bra! Men nu känner jag att serum måste till. Torrare nu då det blir kyligare. Säger det igen finns bara en riktigt bra träning med allt inkluderat – yoga! (Power) . Vrider ur alla spänningar o ger fina muskler:)

  13. Tok snygg så där på morgon kvisten!!

    Testa tarm Slim & tarm Plus från regnbågscentret, där kan vi snacka äkta detox. Jag har testat alla tänkbara detox kurer, men inget är som dom jag nämnt ovan 😉 Ät som en fluga & skit som en elefant kan man väl tryggt säga *haha*

    Kram & fin söndag till dig

  14. Din hårfärg är så fin! Du har färgat det nyligen va? Vad heter färgen? Jag är en blekt blondin som vill bli något mörkare.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg