SÖNDAGSNÖJE

.
.
.

IMG_2005
.IMG_2014


.IMG_2018
.

På Strike idag! Och nej jag fastnade inte på något pics (eller det gjorde jag faktiskt, när jag det var min tur och rulla klot så passade någon på minsann att fota och nej det är ingen vacker syn haha:)

.

.

.

Todelooooo alla underbara!

.

.

.

.

Så härligt väder vi har, sool och det ryktas att det sk Brittsommar på gång mina kära bloggisar – härligt! (det ska visst bli hur varmt och skönt  som helst i veckan som kommer. Det gillar vi:) Idag har vi haft en jättemysig dag med bla villavisning (ja inte av vår villa utan vi har varit på en sådan:) och sen en tur ner på stan för att äta burgare och bowla på Strike. Strike är verkligen ett helt suveränt söndagsnöje här i Småstaden där det finns sk Discobowling och massa annat kul och restaurang. Att bowla där är något som jag rekommenderar till er som har barn (skatterna äälskar Strike:)

.

.

Ojojoj, vad tiden går! Återkommer med fler pics från dagen senare för nu ska vi iväg på Lolo´s dansklass.

.

.

.

Ha en skön fortsättning på söndagen raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

.
.

8 kommentarer till “SÖNDAGSNÖJE

  1. Ser jätteroligt ut! Längesen jag var iväg på bowling borde man ju helt klart åka iväg på oftare!
    Mvh, Annie
    Blodsockermamma.blogg.se

  2. Mysig söndagsaktivitet! Blir själv lite sugen att pröva med familjen men vår dotter är bara 3 år än så länge så hon kanske är lite för liten? Minns också en date jag hade när jag var 18 och dökär när jag halkar och ramlar pladask på rumpan på bowlingbanan. Huh vad jag skämdes……

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg