BLACK & WHITE

.
.
. IMG_2205 . . .
IMG_2212-2


 
IMG_2154-2
.IMG_2084-4
.

IMG_2111


.

Idag i solsken och på prommis bland vackra fallande löv i vår fina lilla stad. Min dagens var: Såå skön och snygg stickad cashemeretröja/klänning Valerie, skinnbyxor Gestuz, skor K Cobler, sjal By Malene Birger och väska Mulberry.
.
.

.

.

Bon soir söndagskväll!

.

.

.

Här har H och jag krypit upp i soffan efter att nattat små skatter och ska nu se på söndagsfilm (med hempoppade popcorn med smält smör, bästa filmsnackset:)Mysigt mysigt. Vet inte vad vi ska se än för vi hyr genom Apple-tv som vi brukar göra. Är inte denna lilla uppfinning en himla bra sådan? Vi använder den hela tiden till musik och Netflix och filmer mm och det känns så skönt att man alltid vet att det alltid finns något bra att välja på tv (har ni inte Apple-tv så måste ni skaffa, iaf om ni gillar att titta på film:).

.

.

Imorgon har vi en helt ny härlig färsk vecka ta tag i och vi ses då!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

6 kommentarer till “BLACK & WHITE

  1. I love Apple-tv. Här i Spanien i vårt casa är det tjock-TV med enbart spanska kanaler, lite befriande samtidigt som man saknar det där mysiga med att kolla en bra film. Ibland tar vi dock laptopen och kollar lite med varsitt headset.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se
    Vi har blivit med hus igen!

  2. Oh, vad det är fint med svartvita bilder…
    Tack vare dig och Emma har jag shoppat från Sleepo.se!
    Bilder i bloggen! 🙂

  3. Oh ja visst är Apple Tv suverän min älskade man och jag hade också filmkväll igår söndag! Fina bilder Petra! Det är mysigt med hösten …Har du kollat din mail ?Skulle vara roligt om du svarade!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg