TODELOOOO

.
.
.

IMG_2275
.

Så här ser er bloggerska ut idag! (Ber om ursäkt för den dåliga hållningen:) Byxor gamla från Bruuns Baazar, randig tröja från By Malene Birger Isa Couture och jacka Fron Row Living. Hår Hair Talk! Har jag berättat hur mycket jag älskar mina extensions? Det syns inte att det inte är mitt egna hår och de känns inte heller:)

.

..

.

Hej Tisdag!

.

.

.

Mår ni bra!? Här i Småstaden är det bara finfint och precis varit på ett viktigt möte som gick jättebra och nu ska happy jag strax väg en sväng till gymmet på lunchen! Skulle verkligen behöva en pt och ska kolla om de har någon åt mig på gymmet (så att man gör rörelserna rätt och får pepp! Kanske någon av er som bor i Västerås har tips om någon bra PT som är på SATS?:)

.

.

..

.

..

.

IMG_2278


.
Liite mindre ostkrok haha (men lite suddigare:)

.

.

.

Ha nu en fab dag så ses vi lite senare!

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “TODELOOOO

  1. Jättesnyggt!
    Jag undra var din marmorbricka du har kommer ifrån, skulle själv vilja ha en sådan.
    Hälsn Christel

  2. Att investera i en PT är det bästa beslutet jag tagit. Bor förvisso i Göteborg men har haft två olika PT genom sats här och varit supernöjd med båda. Lycka till!

  3. Du ser ju strålande ut! Skulle aldrig ha tänkt på hållningen så skriv inte ut sånt så ser vi det inte..;-)

  4. Du är jättefin i Hairtalk. Här blev det ju tyvärr inget mer Hairtalk utan idag har jag varit och satt i tejphår från Rapunzel istället. Måste se om mitt hår klarar av lite mindre mängd löshår.
    Kram Linda

    1. Men är det inte samma sak? Hairtalk är väl också ett tejphår?? Jag mailade salongen i Västerås men hon svarade aldrig =(

      1. Hejsan Catrine.
        Japp, du har alldeles rätt. Det är tejphår från båda. Jag hade ett samarbete, precis som Petra, tidigare med Hair Talk men mitt hår trivdes inte riktigt och jag ville veta om det var för att vi satte i så mycket och tungt eller om mitt hår helt enkelt inte håller för hårförlängning. Då fick jag denna gång betala för det själv och valde då Rapunzel istället.
        Kram Linda

  5. Hej du är så himla fin i håret, vart går du eller till vem går du? Hur beskriver du färgen så att det blir så bra. Mvh Camilla

  6. Hej fina! Det här med vinterjacka är lika svårt varje år tycker jag och undrar vad du kommer ha och hur du tycker att man ska tänka i köpet av en förmodligen rätt dyr jacka.
    Kram Malin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg