SALTLAKRITSGLASS & LETAR NY SERIE

.
.
.
IMG_2330-3
.
.
IMG_2338-2



.
IMG_2335-4
.

.
.IMG_2325-2
.

Liten Beabus sitter och mumsar glass till mellis! Köpte en ny glass-sås på affären till mitt lilla glassmonster och som smakade saltlakrits och som var hur god om helst. (Ja jag smakade också:)

.

.

.

Bon Soir snyggingar!

.

.

.

Vilken varm Brittsommarkväll vi har haft! Altandörrarna har stått vidöppna när vi ätit tacomiddag i matsalen och efter maten så var skatterna ute och hoppade i studsmattan läänge, hur härligt som helst. Nu sover dock de små älsklingarna och vi ska försöka hitta en ny Netflixserie att bli härligt fast i nu i höst. House of Cards och Californication är ju bara de bästa någonsin och finns det någon annan serie som ens kommer i närheten av dessa så let me now (tipsa tipsa mao:)

.

 

Men först en snabb tur ner i tvättstugan för att lägga i en en ny tvätt (en tur ner i källaren alltså – huh :S)

.

.

.

Ha en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Psst; En liten påminnelse ikväll! Ni har väl inte glömt BMW-kampanjen jag tipsade om för några veckor sedan? Jen kampanj där du just nu kan du provköra en bil och samtidigt göra skillnad. För när du provkör en BMW hos återförsäljaren i din stad så skänker de i sin tur 100 kr till Cancerfonden och det är väldigt viktiga bidrag. Oktober är ju en rosa månad och överallt blir man just nu påmind om denna sjukdom och alla sätt att lämna bidrag till cancerforskningen på är bra sätt.

.

.

.

28 kommentarer till “SALTLAKRITSGLASS & LETAR NY SERIE

  1. Har du sett sons of anarchy?
    Det är den absolut bästa serien jag sett. Vi kunde inte sluta titta efter första avsnittet. En kväll la vi barnen en halvtimma tidigare bara för att vi var så sugna på sista avsnittet..:-p
    Blodsockermamma.blogg.se

  2. Absolut bästa serien är Sons of Anarchy, men Orange is the new black och Weeds kommer inte långt efter! Rekommenderas!

  3. SUITS! Fastnade för den efter andra avsnittet. Bra handling, snyggt gjord och good looking people!

  4. HOMELAND!!
    Såå bra och har ni inte sett Downt town Abbey så är den också helt klart sevärd.
    Ha det så bra och tack för en helt fantastisk blogg som inspirerar både till hjärta och själ.

  5. Älskar lakritssåsen;) Här i värmland ösregnar det ikväll.Tyvärr. Men då ges ju tillfälle att grotta ner sig i soffan och Netflixa lite.. Just nu är vi såå fast i Breaking Bad. Helt suverän. Avslutade nyss Hemlock Grove. Egentligen en lite mysko serie men vi blev fast och såg de 13 avsnitten på några dagar. Vår svenske Bill Skarsgård briljerar i den serien. Annars är både Modern Family och Homeland favoriter. Men Breaking Bad är suveräään.

  6. Homeland…..grym och går inte sluta titta på. Men skynda er med de två första säsongerna för säsong tre kommer på tv snart !!! Bäst helt enkelt Kraaaam Anneli

    1. Vill bara lite fint berätta att säsong 3 redan börjat, var avsnitt 3 i måndags. SÅ har du missat finns de att se på svt-play.

  7. Breaking Bad – outstanding bäst! Orange is the New Black. Homeland. Downton Abbey.

  8. Måste ju bara tipsa om Sons of Anarchy! Har själv plöjt fem säsonger på ett par veckor. Går inte att sluta titta :-). Råa killar, action, spänning, bra story och lite love också 🙂
    Kram
    /Vivvi

  9. Hej !
    Fin blogg! Jag har inte tips om någon tv-serie, men vill gärna veta var du har köpt den fina vasen ni har på köksbordet? Vet att det står någonstans i blogg, men finner inte tillbaka.
    Ha en fin dag!
    Maria : )

  10. HOMELAND alla gånger, i särklass bäst och så spännande. Tror verkligen du skulle gilla den, har sett alla ovan och Homeland slår alla!

  11. Hej! Chokladsåsen som heter hard topping är helt fantastisk till krämig vaniljglass, (äkta gräddglass såklart

  12. Homeland!! 😉 Fler grymma serier: Girls, True Blood, Orange is the new black, Big love…

  13. Hej fina du!
    Vi är säkerligen sent ute med serier. Men föll direkt för Homeland och har nu sett i kapp de 2 första säsongerna så vi kan följa på tv, riktigt bra serie. Och Bron har vi med sett i kapp säsong 1 och följer nu 2:an på tv, toppen bra den med.
    Vi är med ute efter någon nya att följa så jag snappar nog upp de två du skrev om, för de har vi inte sett. Så tack för tipset!
    /Rebecca

  14. Suits!! Jag säger bara Suits! Du kommer att älska serien! Finns ingen bättre! Tro mig 🙂 KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg