BLOGGTIPSET

.
.
.

jennie7
.

Spisen – ja tack! Köket – ja tack!!:)

.

.

.

God Morgon  vänner!

.

.

.

Idag tänkte jag faktiskt kicka igång med ett litet bloggtips. Jag följer faktiskt inte alls särskilt många bloggar men jag har ett litet gäng favoriter och alla är de riktiga feelgoodbloggar de också. Alltså såna bloggar som man blir så där glad och inspirerad av att läsa och som blandar lite allt möjligt. (Och som inte viftar med pekpinnar om hur saker bör vara och se ut och inte är ”pretto” utan som helt enkelt bara har en skön avslappnad stil:)

.

En stor favorit är journalisten snyggingen Jennie Hammars lättsamma blogg. Jag blir alltid på bra humör när jag kikat in hos henne en liten sväng! Hon har en souperskön stil och en garderob jag skulle kunna ta rakt av…. Varvar dagens med recept och träning och inredning och vardagsliv. Sen så verkar hon ju bara ha ett helt fantastiskt spännande liv med mycket resor. Pendlar mellan kontinenterna och en sprillans nyrenoverad tokflott våning i Stockholm och ett uuunderbart hus i Los Angeles. (Mycket marmor och mycket Svenskt Tenn:) Två vackert klassiska hem och skulle vi flytta idag så skulle jag vilja ha det exakt så som de gjort i den där våningen… Ojojoj. Sobert ljusgrå väggar, vacker matt fiskebensparkett i en mörkare ton och äkta mattor…Ombonat och lyxigt och en skön oängslig inredning:)

.

 

Nedan kommer inspierande bilder från Jennies blogg! 

.

.

.jennie8

jennie 21jennie10jennie12

jennie14

jennie16

jennie13

.

Mysiga lånade bloggpics

.

.

Dagens bloggtips alltså: Jennie Hammar!

.

.

Nu blir det pw i duggregnet!

.

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “BLOGGTIPSET

  1. Åh va roligt med lite blogg tips! Jag älskar din blogg & har följt med i år men andra bloggar har fallit ifrån av olika anledningar & just i morse tänkte jag att det skulle vara kul att hitta några nya guldkorn – så lägger du upp detta! kul & spännande & tack!
    Jag måste ju också passa på att säga att du verkligen lyckas med at vara en feelgood blogg, man mår alltid bra av ett besök hos dig & så får man alltid med sig lite ny inspiration. I like!!
    Ha en fin dag!!
    Kram Fru B.

  2. Ahhh, ni måste se Entourage serien om ni inte gjort det, ge den några avsnitt sen är ni fast, så kul med alla kändisar som gästspelar hela serien igenom // Marie

  3. Jag har många gånger tänkt kika in på hennes blogg men av någon anledning har det inte blivit av. Kökstips kommer vi att behöva massvis av då vi har ett helt 30-tals hus som nu väntar på oss i Sverige och som ska totalrenoveras.
    Kram kram

  4. Guud va kul med bloggtips! Föll verkligen mig i smaken! Tack för tipset!
    Tipsa mer!!!!!! 😉

  5. Hej.
    Jag följer också ett antal bloggar och precis som fru B säger så faller många av med tiden. Din blogg har jag följt länge och kan tro att detta blir en favorit också! Tack för tipset.
    Själv driver jag en blogg till en alldeles nystartad webbshop.. På våran blogg hittar du inspiration till alla kläder vi säljer, titta gärna in.. 🙂
    http://www.conceptbyj2.se/blogg/
    Ha det gott!

  6. Tänk, vad trevligt av dig att tipsa om en annan blogg! Det har ju inte hänt så ofta, som du själv skriver. Jag har alltid undrat varför.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg