ALL FOR CHILDREN

.
.
.

IMG_2904-5.

.

Halloweentider och party för små små söta demoner och gastar coming up! Idag kom Beas toksöta lagomläskiga piratdräkt från H&M, sååå himla gullig (och faktiskt riktigt välgjord. Passar abslout som ”vanlig” cool festklänning också)

.

,

,

,

Bon Soir alla mina rara besökare!

.

.

.

Tusen tack för alla tips om vad jag kan skriva om! Verkligen guld värt att veta vad ni önskar och få bra ideér:)

.

.

.

IMG_2918

.

.

.

Kostymen kommer från All for childrenkollektion och när man handlar från den (det kan man göra här) så stödjer man Unicef. Bra initiativ! (Och det finns bara såå söta utklädnadskläder för de små, bla en 1700-talsklänning med tillhörande ljuvlig Marie Antoinetteperuk:)
.
.

. IMG_2941-2

.

.
Min lilla tokis! (Tror minsann att masken hamnade upp och ner men det blev ju lite mer ”batmanfeeling” på det viset haha;)

.

.

.

Här ska jag nu göra en kvick-fix middag till tokhungriga skatter! Det får helt enkelt bli fjärilspasta och köpköttbullar för snart är det dags att åka iväg till balettskolan och Lo Lo´s och hennes söta kompis danslektion (ibland måste det bara gå toksnabbt med maten med alla aktiviteter hit och dit) Sen när vi är hemma igen så får jag ääntligen äta (gillar inte köpeköttbullar) och då blir det tonfisksallad istället (och det gillar definitivt inte mina barn:) Märks det btw att jag är tokhungrig nu?:)

.

.

Kikar in och kollar till er lite senare raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “ALL FOR CHILDREN

  1. Underbar kollektion, synd att mina barn är samma storlek o ålder som dina två äldsta.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg