SMART LITEN REMINDER

.
.
.IMG_2879

.

.

En kul liten pryl på skrivbordet håller kolla på datumet (fast skatterna älskar att byta siffror och dagar på denna så kanske är det inte den 16:e idag?:) Lilla fina evighetskalendern är en finfin present från bästa My Tivoli.

.

.

IMG_2886-3

,
,

Min bloggplats/kontor idag!

.

.

.

Hej hallå!

.

 

.

Tillbaka i vårt casa och strax blir det att krypa upp i tvsoffan och mumsa lite fräsch fruktsallad, mysigt mysigt. Visst blir det mörkt ute så himla snabbt nu? Helt plötsligt är det mörkt innan middag och den här hösten känns det inte riktigt som man hänger med i svängarna. Tror nog själv nästan att det fortfarande är sensommar och att vädret ska slå om när som helst till 20 +:) Men nej, det är nog bara att iskallt räkna med att snart blir det minus, brrrr, och tjocka jackor och fodrade skor. …Och snart är det jul! Jo, för jag såg Julskumshögarna i affären idag vid kassorna och fick verkligen hålla i mig själv för att inte köpe en påse. (Det är ju så gott med de där fluffiga tomtarna fast lite väl tidigt att börja med dessa kanske:)

.

.

Önskar er en mysig kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “SMART LITEN REMINDER

  1. Men så fin! Och kommer ihåg sådana sen jag var lite, jag snurrade också gärna runt siffrorna:)
    Håller mig helst borta från julen i oktober, finns risk att jag tröttnar i december annars. Men visst blir man sugen på julskum:)
    Kram fredrika

  2. Oh när jag ser din lilla arbetsplats inser jag att jag måste ta tag i vårt kontor. Det är bara för tråkigt och känns precis just som ett kontor. ingen mysfaktor alls. Nå det kanske ska bli nästa projekt 🙂
    Kramar

  3. Tjusigt och inspirerande att sitta där och jobba. Nästan så man får lite författarkänslor. Kan se mig dig skriva en bok där, aen inredningsbok;) en snygg tablebook.
    jag skulle lätt köpa den:)
    hos oss var det filmtajm igår, kika in för filmtips vetja:)
    ha en fin onsdag!
    /A

  4. Hej! Kul att du är så inspirerande. Går in och läser ofta och det slutar alltid med nya idéer 🙂 nu är jag nyfiken på ditt skrivbord? Nytt eller gammalt? Kram f

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg