GODMORGON ANANASBURK

.
.
 
.

IMG_2972-2

.

.
Hittade en så fin anansburk (att gömma pralinerna i:) Fann den i guld och silver (hos Modesto efter tips) så det var lite svårt att välja (men jag måste erkänna, även fast det är världens trend med guld just nu så är jag nog allra mest förtjust i silver och tenn)

.
.

.

.

Todeloooo lill-lördag!

.

.

Sovit såå gott inatt med härliga drömmar och känner mig som världens energiknippe idag! Har nu en ganska lång lista här på sådant som jag borde göra (måste göra!) och som samlats på hög så den ska jag ta tag i idag och beta av punkt för punkt. Känns alltid så bra när man gjort sånt man skjutit på eller hur? Så nu, bara att sätta igång. Har satt på frank skön Jazzradio som peppmusik, bryggt en kopp Macchiato (man måste älska Nespresso!) och börjar med mailkorgen (där jag har typ 2500 mail..)

.

.

.

IMG_2949-3

.

 

Ha en skön start på dagen så ses vi snart igen sweeties!

.

.

.

KRAM

.

.

.

22 kommentarer till “GODMORGON ANANASBURK

  1. it looks so good 🙂 I am always happy when I see some decoration on your blog 🙂 you have such a great taste. Yesterday I went to a designer outlet store here in hamburg/ germany where I live and there I found your head from artilleriet. For 16 Euros !!!! I cant believe that and of course I buy it !!!! I am so happy about it. It is absolut the same, it is great…Best wishes and regards saskia

  2. Jag tycker det är lite roligt att just ananasen har blivit en sådan trendgrej:) Men det är klart, det är ju en riktigt, riktigt god frukt.
    Kram
    Rebecca
    http:// pilotfrun.se

  3. Va fint du har. Jag letar efter en fin väggklocka till mitt kök har för mej att ni har en fin. Kan man se bild på den någonstans.

  4. Läste precis en krönika där det stod att vår tids skryt handlar om hur många mail man har i inkorgen.

  5. Hej, jag undrar var du har köpt det tjusiga soffbordet, vad det kostar och vilka mått det har? Tack för en härlig blogg. Mvh Elin

    1. Elin: Vill bara tipsa dig, gör bordet själv! Vi beställde stålramen hos en svetsare, och gjöt betongskivan själva, huuur lätt som helst. Och du får precis den strl du vill ha. Gick på ca 2000 kr. P har nog bordet från House Doctor som kostar 5-7000 kr nånstans?? Överpris!! =)

      1. Jag har House Doctors betongbord och det är super fint! tror inte man kan åstadkomma själv ett lika ”proffsigt” gjort bord. Jag får känsla av ”hemmagjort” och det kan jag inte med. *skratt* och sedan så är ju skivan av fiberbetong som är supertunt, starkt och sammetslent! Vanlig betong går ju inte att få så tunt och starkt. Man måste väl ha i armeringsjärn och då blir det genast tjockare…

  6. Har också kikat lite på den där, tycker den är jättefin. Måste dock lägga band på mig själv litegrann tills jag i alla fall fått köpt mer förvaringsmöbler så de sista flyttkartongerna kan packas upp. Då kommer shoppingfriheten tillbaka!
    Du har det så jäkla fint förresten, älskar din stil!
    kram /iris

  7. Men vad står i vasen!? Är det syren, helt crazy i sådanafall.
    Jätte fint och inspirerande 🙂
    trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg