S.N.Ö

.
.
.IMG_3092-3

..

.

Morgonens älskade mellanskatt! (jacka och mössa R´Belle Lucky Little Me)

.

.

.

Heeeej hallå bästa dagen!

.

.

.

Härlig fredag idag – tjohooo! Med snö!:)

.

.

Alltid lika underbart med helg på g och idag är jag extra pepp då det är party med girlsen ikväll. Ladies Night kommer till Småstaden och vi är inbjudna och nu ska jag ”bara bestämma vad jag ska ha på mig”:) Men jag faktiskt ett par snygga outfits i garderoben redan, så jag behöver (nog) inte köpa något nytt, men ska man gå på kjol + top, klänning eller kanske jeans och blus? Den stooora frågan haha (märks att man festar inte för ofta now days) Men jag vet iaf exakt vad jag ska ha på fötterna och vad som ska dingla över axeln (har köpt en väska och den är bara såå snygg. Lovar att ni ska får se sen:)

.

.

 

IMG_3098-2

. .
.
”Det snöar!!!!” Väcktes jag av imorse när skatterna upptäckte att ett tunt vitt täcke låg över gården. Och de tycker det är precis lika k u l varje år när den allra första snön kommer och det är såå sött. Står och trycker de små näsorna mot fönstret och oooar och undrar när det blir jul och när tomten egentligen dyker upp:)

.

.

.

Ha nu en underbar start på dagen tjejer!

.

.

.

KRAM

.

.

.

23 kommentarer till “S.N.Ö

  1. Ja,men det är nåt visst med de första flagorna av snö,fast jag inte är
    så förtjust i vinter,för mig får det gärna vara snö bara runt jul och nyår
    och sedan helt plötsligt bli vår/sommar igen(tadaaa,bara sådär =)
    Ha det så kul ikväll och kul och höra hur det var sedan.
    Kramar

  2. Själv känner jag mig inte ens hälften så entusiastisk gällande smålivens glädje för snö. Lite tidigt med snö, speciellt om den tänker ligga kvar så länge som den gjorde förra året.
    Ha det så kul ikväll! Jag var för några år sedan på Ladies Night i din stad men jag smög ut under föreställningen och köpte champagne för att göra den lite roligare. Ett tips bara. 🙂
    Kram Linda

    1. Linda: Haha! Håller med dig där, är inte det minsta entusiastisk över barnens glädje över lite snö. Som tur är har vi ingen snö på västkusten idag, bara sol! =)
      Ladies Night lockar inte mig, att trängas med en massa medelålders tanter känns det som jag kan skippa! 😉 Ja, ett glas champagne hade nog behövts i så fall!

  3. Vi fick också snö inatt. Rätt mycket också. Trots att jag var förberedd på att det skulle komma vilken dag som helst så blev jag ändå förvånad.
    Kul med Ladies Night. Var i Uppsala för några år sedan. Helt galen stämning!
    Kram Lena

  4. Vad härligt med snö! Hellre det än slask iaf!
    Ska bli kul och se dina fina kläder sen!
    Blodsockermamma.blogg.se

  5. Jeg har sommerfølelse enda (nesten iallfall) – her blomstrer både sommerblomster og roser, og snøen kan godt la vente på seg til jul for min del 🙂
    Men når man er så søt med lue som LoLo så kan det jo være greit at det blir vinter :):)
    Ha en finfin helg!

  6. Ja det är nåt visst med första snön även om man som vuxen känner.”Nej inte redan”!
    Snö i Närke också…och SOL!
    Ha en kul kväll ladies!
    Kram

  7. Hej!
    Vilken storlek har du i din snygga Bongo dress!
    Hoppas ni får en fab night.
    /Catarina

  8. Det är så fint att du kallar era barn för skatter. Ha en fin Helg och tack för Din härliga och trevliga Blogg. Nu blir det smörstekt sjötunga och en kall Chablis.

  9. Wow can’t believe it’s snowing! It’s 18 degrees again in London today… seems like I’m never going to get to wear those cosy jumpers I’m dreaming of! Have fun on your Ladies Night… no idea what it is but sure you’ll have fun! 🙂

  10. Oj, snö känns ooootroligt avlägset!!! Här klagar man lite över att mornarna är lite kyliga, bara 20 grader;)
    Kram och ha en riktigt fin kväll!
    /Rebecca

  11. Nämen snö? Här uppe i Hälsingland har den inte kommit ännu.
    Jag är lika förtjust i första snön som barnen. Hoppar upp ur sängen och drar upp alla rullgardinerna med stor förtjusning. Och jag är lika ung som du Hof…

  12. Hej, älskar din blogg och din stil! Helt perfekt!
    Tänkte fråga dig om ett råd eftersom du verkar ha så bra smak och idéer för inredning. Vad kan man göra med ”hallen” på ovanvåningen. Bor i ett 30-tals hus med snetak på ovanvåningen, så rummet är ungefär 20 kvm med snetak längs ena långsidan av rummet, just nu har vi bara byråer och hyllor som vi igentligen inte behöver där.
    Några idéer hur man skulle kunna piffa upp detta?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg