HÄR ÄR JAG!

.
.
.

IMG_3229-3.

.

Jag i fredags på föris hemma hos finaste G! Kvällens var: top + kjol Valerie, stövletter The last conspirazy (Biskopsgården) och väska Red Valentino.

.

.

.

Hej hallå raringar!

.

.

.

Åh jag såg att ni undrade vad jag tagit vägen och nej, jag har inte försvunnit! Jag har faktiskt bara varit lite ego och inte kikat in på hela helgen (och har varit ganska så seg ska jag väl erkänna haha:) I fredags var det ju Ladies Night och party med tjejerna och ojojoj så kul vi hade! Jag hade ju fått VIP-inbjudan och tog med mig tre glada girls (de andra sk ”viparna” kom med buss från Stockholm och bodde på Plaza med det behövde ju inte vi då eftersom vi ju bor här i Småstaden) till Premiärfesten. Det var bubbel och sen bussen vidare ut till Bombardier Arena och vilken show det var! Jätteunderhållande och de var såå duktiga hela ensemblen (Och allra bäst var Andreas Lundstedt OCH den allra gulligaste:) Sen efter showen var det party (och ännu mer bubbel) med artisterna på Sky Bar. Ladies Nightshowen fär hela PPPPP och jag rekommenderar er verkligen att se den (och sen är det ju mycket riktigt helt c r a z y med bara alla dessa damer samlade på en gång och vissa är verkligen ”hur laddade som helst”:)

.

.

.

.IMG_3169

 

.

Gillar verkligen min nya väska, snyggt att ”bryta allt svart” med en cremefärgad tycker jag (RV finns hos Kyss Johanna)

 

.

IMG_3211-3

.

.

Blir så full i skratt på dessa kort som min underbara knasvän N har tagit! Jag har inte ett enda där jag tittar upp eller som jag ser normal ut för så fort jag gjorde det så brast det haha (N:s snygga syster är lite mer ”van” som ni ser)

.

.
.IMG_3166

..

.

Ett typiskt ”bryt”:)

.

.

.

Men det är ju verkligen galet vad det ska ta så lång tid att ”återhämta” sig numera!? Efter en helnatt är jag mer eller mindre off i alla fall två dygn (men det är värt det, iaf när man har riktigt riktigt kul! Tyvärr har jag inte inte några roliga kort från utekvällen att bjuda på för kameran la jag hemma och I-phonen la av..)

.

.

Nu ska jag iaf ut och springa ett varv och sen blir det en tur förbi Hemmakväll misann (japp, vi kör med söndagsmys idag:)

.

..

Ha en skön söndag så ses vi snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “HÄR ÄR JAG!

  1. Uj,uj säg inte att det var så bra…. Hade biljetter , men gav bort dem då jag saknade herr Stenmark i ensemblen! :/

  2. Wow…. Skulle gitt mye for å se så smashing ut!! Du er fantastisk fin!! Også dine venninner!! Ha en fin kveld!! Klem Siv

  3. Vilka party pinglor!! Du ser helt fantastiks ut Petra!! Love the outfit!! älskar även din vänninas leopard top…vart kommer den ifrån? Tack för en underbar blogg!

  4. Åh så fin du är Petra….från topp till tå.
    Ja visst kan det vara jobbigt efter party! Själv åker jag ofta på migrän ”dagen efter”, om det har blivit mycket ”dricka”. Inte kul alls, men det är som du säger, ibland är det faktiskt värt det. Kom gärna med lite tips om hur du fixar dig inför ett party! Du är ju verkligen supersnygg!!

  5. Wiihooo *busvisslar*
    Låter härligt:)
    Kramar och tack för att du bjuder på dig själv så!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg