IVÄG EN LITEN SVÄNG

.
.
.

IMG_4124-3
.
.

Bea ska till mormor och morfar och har så klart packat det nödvändigaste (typ tablettask, minischampooflaska och Hello Kittyplåster) i sin lilla söta quiltade ”chanel-look-alike-från-lindex”.

.

.

.

Heeeej Söndag!

.

.

.

Här är det packning på g i lilla weekendväskan! H och jag ska bort ett par dagar på spa och bara ta det så där fantastiskt lugnt och dricka hälsodrinkar och få massage och ”mindfloata” och bada utomhusbad och tassa omkring i morgonrockar. Lääängtar. Och äta massa gott ska vi göra så klart. Det ser jag också vääldigt mycket fram emot (för god mat är ju bland det bästa som finns eller hur:)
.

.

Lilla Beabus får vara med mormor och morfar under tiden och hon är riktigt laddad för det hon också!

.

.

.

IMG_4112-2

.
.IMG_4127-3
.

.

Skattens dagens: finaste fuskpälsjackan och kaninmössan från Lindex, jeans Scotch R´Belle och stövlar Hunter.

.

.

.

Oj, nu är jag så där sent ute som alltid så nu måste jag skynda mig massor här med det sista!

.

.

.

Ha en strålande solig söndag raringar så ses vi snaaaart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “IVÄG EN LITEN SVÄNG

  1. Oh, vilken härlig upplevelse ni har framför er du och H! Mysigt!
    Välkommen in till mig och tävla om ett par HUNTER stövlar!

  2. Min treåring packade också sin handväska idag på väg till lekplatsen: en prinsesskrona, en bok om ankor och tre små bilar. Mycket praktiskt. 🙂

  3. Hon är så söt, lilla skatten! Klart man ska ha en liten handväska med sig när det är dags för utflykt, det hade jag också i den åldern:) Ha det så jätteskönt på spa:et, så underbart att få bli lite bortskämd och ompysslad! Kram/tanja

  4. Hej. Hoppas ni får det skönt. Uppskattar enormt om du skrev om tex ekologiska barnkläder. Många av de barn som lever i ex Indien blir sjuka av bekämpingsmedel som används vid bomullsproduktion. Du kan påverka många att göra val som får konsekvenser för redan utsatta barn. Tack att du stödjer Expat.
    barnDkonsumerar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg