TACK & HEJ

.
.
.IMG_4753-2

IMG_4791-3


 
IMG_4740
 

IMG_4815-3
..

Visar en dagens ovan utanför Yasuragit! Mysiga pälsen är ny höst/vinterjacka (och är en fuskpäls så klart) och nästan alla som jag känner och som sett denna säger bara w o w vilken uuunderbar päääls och det är den verkligen, det tycker jag också:) (märket är Twin Set och jag fann den här) jeansen är gamla JFour och stövlarna Primeboots (finns många varianter på olika netbutiker). Laptopväskan jag har när jag reser vet jag inte om jag visat någon gång? Den är iaf av märket Liebeskind (och jag vet inte var den finns att finns, min nog ett par år) och min fina gaaamla weekendväska är av märket Baron.

.

.

.

Idag ska Beabus och jag göra utflykt och ha en soupermysig eftermiddag! Åh vad jag älskar mina små skatter (man känner den där mammakärleken lite extra mycket när man varit borta en sväng inte sant?:) och tänk att man fick just de allra bästa barnen, det är väl fantastiskt. Och tänk att alla vi som är mammor tycker precis likadant:)

.

.

See U later fina bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst, Ojojoj, nu råkade jag visst radera gårdagens inlägg när jag publicerade dagens och de bytte visst plats!?! Sorry! (Blir så himla tokigt när datorer ”lever sitt egna liv” och saker bara försvinner ut i cyberspace ibland, s u c k)

.

.

.

25 kommentarer till “TACK & HEJ

 1. Det här med att klä sig i kimono och äta gott, bada och få massage skulle jag också kunna tänka mig:) Ser så avslappnande och härligt ut! Ha fortsatt mysigt!
  Kram fredrika

 2. Om man åker iväg på SPA för avkoppling så tycker jag att Yasuragi är det enda spa:t där man faktiskt känner av det totala lugnet, JUST för att man inte behöver stressa och göra sig i ordning för varje måltid. Att dessutom bara behöva ta med sig underkläder och necessär på en weekend är ju alldeles underbart. ALLT annat ingår verkligen… 🙂

 3. För ett par minuter, under läsandets gång, förflyttades jag också till bad, underbar mat och morgonrockar….Så nu är jag redo för dagens strapatser :)) Ser verkligen helt underbart ut!

 4. Så snygg päls Petra!!
  Fantastisk och du ser fantastisk ut!!
  Och ja, tekniken tekniken…..lite strul med tekniken även här gjorde att koden som gäller för att få 20% på allt hos Isa Couture under fem dagar om man klickar in sig hos mig, inte var riktigt aktiverad sååååååå snälla Isa har förlängt koden till lördag….
  Passa på och shoppi shoppi
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/10/isa-couture-rabatt.html
  kram Maja

 5. Hej! Jag hoppas att du kan ta dig tid att svara på några frågor angående BUS! Vad använder du för märke? Hur ofta? Smörjer du bara ansikte och hals eller smörjer du armar och övrig kropp också?? Tack på förhand och tack för en underbar blogg!! <3 Mika

 6. Snygg outfit!
  Jag är lite nyfiken på hur du tycker att löshåret känns nu när tejpen har vuxit ut en bit? Jag hann ju aldrig ha mitt så länge men är ändå nyfiken.
  Kram Linda

 7. Vilken päls!!! Snyggaste jag sett! Den får det bli! 🙂 Tack för alla fina tips du kommer med.

 8. Jag dog lite när jag såg pälsen! Så snyggt! Misstänker dock jag själv inte alls skulle se lika glammig ut som du verkar göra i allt:-) Härligt att få återse skatterna igen såklart, det kanske behövs lite tid ifrån varandra ibland för att verkligen få uppleva känslan att mötas sedan:) Kram/tanja

 9. Åh,så himla snygg den där pälsen.Blir sugen på att skaffa den själv.
  Behöver ändå något nytt och jag är inne på päls i år (fusk) och sett några
  innan men inte känt 100 för dem,men denna vilken pärla =)
  Kramar

 10. Men du är ju så himla snygg så det är inte klokt människa! Dog lite grann! 😉 ÄLSKAR jackan!! Vill ha!! Kraaaaaam!

 11. Jag såg många fina saker från Liebeskind, inte bara väskor, i museibutiken när jag besökte Louisiana/DK för några veckor sen. Så har nån vägarna förbi så…

 12. Håller bara med. Fantastisk jacka på fantastisk tjej! Tack för allt du delar med oss!

 13. Alltså, det där ÄR så fascinerande, att man faktiskt fick de barnen man ville HA, det kunde ju lika gärna vara så att man inte alls blev nöjd, och skaffade både ett andra o tredje barn, men ändå ville hellre ha grannens. Ja, det är tur det är som det är . Eller hur!?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg