MAXIMAL AVKOPPLING

. . .
.
.
.IMG_4522-2   IMG_4536

. IMG_4546. IMG_4491-3

. .

Relalalaxar i Yasuragis utomhuskällor! . .

.

.

.

Konnichiwa bloggisar!

.

.

.

Här ligger jag med min lilla lap i knät i loungedelen (på den tysta avdelningen, hoppas inte mitt lilla smattrande på knapparna här låter för mycket bara..;)  och sippar på japanskt thé och är så där härligt mjuk och varm och skön i kroppen. Här har det bastats och badats ”mindfloatats” nu är hela jag så där mjuk och varm och ren och totalat avslappnad. Så mysig känsla:) . . .

.

.

.

.

IMG_4568-2

.

.

Inomhusbassängen på Yasuragit och imorse gick jag upp tidigt (vid 7 redan!) och tassade ner och motionsimmade, jättehärligt att ha hela simbassängen för sig själv.

.

.

IMG_4716

.

IMG_4642-2.

IMG_4648

.

.

.

Nu blir det visst lunchtime här (det finns så god mat på detta spa så det inte är klokt, återkommer om det lite senare:)

.

.

So long ladies!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “MAXIMAL AVKOPPLING

 1. Det ser helt fantastiskt ut och DU ser helt fantastisk ut och jag längtar till min lilla SPA vistelse på St Jörgens SPA och Resort i Göteborg.
  Det är fantastikst vad all den vackra miljön gör för oss och hur det skapar ro i själen.
  Som ett vackert hem…= trivs hemma = ro i själen.
  Önskar dig en fantastisk dag och kommer maila dig under dagen, hittade det mest fantasiska glasögonfodral i svart vitt Zig-Zag mönster och shoppade det och tänkte på dig, något för dina glasögon 🙂
  Tills dess önskar jag alla välkomna för lite avkopplande online shopping med 20 % på ALLT hos Isa Couture om ni klickar er in här:
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/10/isa-couture-rabatt.html
  kram fina Petra!
  / Maja

 2. Åh, ser underbart ut, vilket ställe!
  Var på spa i helgen, möhippa för en av mina bästisar. Vi var på nyöppnade Upper House på Gothia Towers i Göteborg, rekommenderas starkt om du planerar Gbg-visit! Turkiskt hamambad och grejer, dessutom utomhuspool på 20:e våningen med glasbotten, läskigt men coolt!
  Kram Catta

 3. Jag brukar sällan bli avundsjuk på andras semestrar hitan & ditan, men det där alltså Petra…. Gud vad min kropp hade älskat det där stället!!!
  Njut varje sekund för sjutton & njut lite för mig också är du snäll <3
  Kram //Sessan

 4. Åh det ser underbart ut! Jag och min mamma har pratat om att gå på SPA hur länge sen helst nu, men det var det där med tiden… Och att hitta ett SPA som känns så där härligt mysigt, och detta såg ju inte fy skam ut minsann:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg