DEN DÄR SERIEN JAG ÄLSKAR

 
.
.
 

IMG_3784
.
.
Har ju ex antal ggr nämnt serien Californication här på Hofp och ovan ser ni nu 4:e och 5:e säsongen. Alltså jag här helt kär i den här serien, och i nästan alla karaktärer, både manliga och kvinnliga. Såå bra. Hur ska jag förklara vad den handlar om? Om jag säger att serien utspelar sig i LA och huvudperson är han som var med i Arkiv X ni vet (David Duchovny fast numera mycket läckrare) Denna person, som heter Hank Moody i serien och som är författare, är världens snuskigaste och han sårar oavbrutet sin undersköna störtcoola exfru (som han fortfarande älskar) och sin dotter genom att helt enkelt vara en sex och alkoholmissbrukande sluskis. Och så har en misslyckad agent och bästis, som är om ännu snuskigare, Runkle, och som också har en exfru (som han fortfarande älskar) och som är en smurf. Låter kanske inte såå bra men det är den! Och den blir bara bättre och bättre! Californication finns på Netflix (de första säsongerna) eller går att hyra på Hemmakväll. Man får ha hela säsongen i en vecka och då hinner man se alla avsnitt om man ligger i. Nu är det dock så att jag har sett alla avsnitt som finns utgivna i Sverige och bara väääntar på att säsong sex ska komma! Har nästan lite Hank-abstinens här (Någon som kanske vet när den kommer?:)

.

.

Kvällens tvserie-tips mina fina bloggisar! Nu ska jag inte se på tv utan krypa upp i sängen med en ny bok istället medans novemberregnet slår mot rutorna, mysigt:)

.

.

Vi ses imorgon och då kör vi freeeedag!

.

.

KRAM

.

.

.

27 kommentarer till “DEN DÄR SERIEN JAG ÄLSKAR

  1. Det verkar råda en aning bloggtorka här ! bättre kan du, om du vill ha just mig som läsare 🙂

  2. Älskar också Californication!
    Fattar inte hur man kan ha så mycket åsikter om hur du skriver bloggare skriver. Om man inte gillar det behöver man ju inte läsa. Bloggar är ett gratis forum och gillar man det inte så köp en glossig tidning för 60 spänn i stället.
    kram

    1. Kan absolut köpa ett glossigt magasin o gör det ganska ofta. Men håller med om bloggtorka här. Jag går in flera ggr om dagen på denna blogg bara för att jag gillar inredningen…..och blir lite trött när inget nytt kommit upp. Inte så konstigt att man tycker så då denna blogg ska tillhöra en av de största liksom. Och är man sponsrad i väldigt mkt så kan också läsarna förvänta sig mkt mer och många fler inlägg. I mitt tycke bör inläggen handla om inredning och andra sköna tips. Lite mindre focus på barn kan jag tycka. Jag går in här enbart för inredning och andra tips till kvinnor. Inte för att se bilder på någon annans barn. Varför? Jo för att jag ser mina egna 5 barn varje dag.

      1. Gika, ett tips till dig, vill du inte se det som Petra visar på SIN blogg, bla barn, sluta kika in här vet jag!!! Ingen kommer att sakna dig här, det är jag säker på!!!

        1. ok.. förvånad över den mkt otrevliga tonen på denna blogg. Håller man inte med till hundra här så får man på pälsen. En mkt otrevlig kommentar riktad till migl. Bedrövligt.

      2. De som oftast har mest åsikter är de som själva inte bloggar. Det är kanske inte så lätt att skriva flera inlägg om dagen som tilltalar alla. Visst finns det inlägg jag tycker är tråkiga och då scrollar jag vidare. Som bloggare måste man väl ändå utgå från sig själv och vad som tilltalar en själv. och vissa dagar kanske inte inspirationen finns där. Det är ju människor bakom en blogg och inte maskiner som sprutar ut inlägg efter inlägg. Verkar som om om många glömmer bort det.

  3. Syns også det virker som bloggtørke her:) Californication er bare helt utrolig dårlig serie, handler ikke om annet enn sex og alkohol . Men visst det er interessant for noen så. God helg.

    1. Snälla Camilla ”interessant for noen”?! du verkar ju själv tittat på denna serie, eller? Tror faktiskt att du har en dålig dag idag, synd om dig isåfall! Lär dig av Petra och TÄNK POSITIVT så mår du bättre snart:)
      Trevlig Helg Petra och tack för en underbar blogg!!!
      MÅNGA KRAMAR

  4. Instämmer i föregående inlägg! ”En exfru som är en smurf” Ger mig sämsta möjliga vibbar…

  5. Här råder!! har fröken sagt det så är det så!! Ja ni vet i skolan!!
    Helena Sundberg ger oss läsare tips på att ta efter Lär av Petra och tänk positivt !!! Ha ha vad är det för ålder på er som kommenterar. Kram på Er :))

  6. Tack för tipset Petra.
    Jag uppskattar sådana tips, älskar att gotta ner mig i fåtöljen framför brasan och se en film när resten av huset lagt sig och det är så där tyst förutom vinden mot husknuten, så tack, jag uppskattar även denna typen av inlägg…
    Jag kanske får ge serien en chans, har bara lite svårt för David..eller vad han heter 🙂
    Kan ge ett serietips i repris.
    Scandal.
    Och ett tips till ang serier hittar man här:
    http://rundvandring.blogspot.se/2013/10/vara-en-smula-seriefast.html
    Stor kram och nut av denna fina fredag!
    Maja

  7. Californication är grymt bra. Det känns inte som en serie man skulle uppskatta som kvinna (en del otrohet och mansgrisar figurerar ofta) men den är så charmig att man inte kan undvika att gilla den ändå. Kom precis på ord-skämtet i titeln också… Har inte tänkt på det förrän nu! 🙂
    http://www.dukaupp.se

  8. Måste ge ett tips på en jättebra serie, White Collar, som finns på netflix. Tycker att den tom slår Card of house! Sen att huvudpersonen är en riktig snygging gör ju inget 🙂

    1. Håller med dig Lina ang White Collar…och även den andra serien..fast den heter House of Cards.. Den är klart årets bästa serie 🙂

      1. Hehe…….tror att fingrarna var snabbare än hjärnan där:-) Självklart heter serien House of Cards…..
        Trevlig fredagskväll!

  9. Tack för en inspirerande välskriven blogg. Pauser behöver/måste all ta då och då:) Denna blogg är särskilt underhållande och tål en längre paus oavsett anledning. Take care!

  10. Vad fint med stolarna =)
    Spode är en favorit härmed.
    Jag fullständigt älskar det blåvita färgen och det fina mönstret,hur kan man inte =)
    Ha en bra lördag!
    kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg