EN NOVEMBERDAGENS

.
.
.

IMG_6041-2
.
.
Min dagens idag är nog mina allra bästa form av dagens just nu! Stor skön stickad gosig tröja och skinnbyxor och boots. Skinnbyxor är verkligen både sköna och tokpraktiska och blir så där skönt ”nerstylade” med något stort och fluffigt upptill. Min tröja kommer från By Malene Birger (Country Dreams) byxor Gestuz (Isa Couture) och boots Primeboots (gamla)

.

.

.

Hej Torsdag! (och alltså en dag från fredag – hurra!:)

.

.

.

Idag har jag gjort ett jättegulligt fotojobb, jag har tagit gruppkort på Beas dagis! Inte helt lätt att få alla småttingar att sitta still och säga Sniiiigelfiiiiiis samtidigt och titta in kameran:) Men till slut fick jag några där nästan alla gullungarna ser glada ut och tittar åt rätt håll och inte petar näsan, pjuh. Så mycket lättare med ”frökenkorten”:)

.

Annars har vi extremt grå dag här i vår lilla Småstad som måste livas upp på något sätt! Får se vad jag hittar på för upp-piggande med skatterna som snart trillar in här efter skolan:)

.

.

.

.IMG_6095-2

.
.

Man måste ju bara älska stickat vitt angorafluff på vintern. Så varmt och skönt:)

.

.

.

Vi ses lite senare sweeties!

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “EN NOVEMBERDAGENS

  1. Mycket mysig tröjs, den skulle jag också kunna bo i. En sån där man bara vill klappa på hela tiden 🙂
    Snigelfis. Den var bra, den ska jag använda på barnen nästa gång de surar på bild 🙂
    Kram

  2. Där ser man tydligt din ögonfransförlängning! Vore roligt med ett inlägg om det, och huruvida det sliter på egna fransarna, för så är det väl tyvärr. Tänkte ev testa en kortare period över jul o nyår kanske! =)
    Sen måste jag bara säga, att vi pratade hemma nyligen om vilka är egentligen Sveriges största städer, och Västerås är liksom Sveriges 5:e STÖRSTA stad!! Så, hallå, vår lilla småstad blir liiite tokigt! 😉

  3. Underbar tröja och så snygg till brallorna 🙂 Hi hi alla barnen är glada utom Emma för hon stanna hemma 🙂

    1. Kollade på tröjan…och kan bara hålla med dig Julia.. Herregud va dyr. 2199 :- för en tröja blir bara löjligt. Synd för den va otroligt fin.

      1. Angora, cashmere och merinotröjor är ju lite dyrare:S Kostar ungefär lika mycket hos tex Acne, Odd Molly.

        1. Ja jag vet 🙂 Tyvärr för den va helt underbar. Lite konstigt att det ska va så dyrt då Angorakaniner ger mer ull än ett får per kilo och många väljer att föda upp angorakaniner just av den anledningen. Jag kanske ska satsa på dessa sötingar istället för får och höns..ha ha. 🙂 Ha en bra dag.

        2. Om det är bra kvalité kommer den fina tröjan att hålla i många år. Mina cashmere koftor är 5-6 år gamla och ömt tvättade och vårdade (lite noppor får tas bort emellanåt) men de ser fortfarande nästan nya ut och är så himla sköna. Med lite högre pris kommer oftast bättre kvalité.

  4. Detta hör inte till det aktuella inlägget men jag har en fråga till Petra… Vi ska i dagarna köpa ny soffa och jag undrar om du är nöjd med Ikeas Kivik??? Den är väldigt snygg och bra pris har den oxå…men hur är kvaliten…blir den nedsutten osv ? Jätteglad om du ville svara på detta… Mvh

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg