JULPYNT SMYGER SIG IN & NYA TAVLOR

.
.
.

KRISTINAGÅRDENS FÖRSKOLA3 (1 av 1)-11.

..

Idag har jag hängt tavlor! Så helt bedårande söta tavlor har fått flytta in i vår matsal (Och jag har inte sett dessa konsttryck tidigare så de är inte såå vanliga tror jag:)

.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

Härliga underbara fredag! Här har jag huset fullt med tjejer som ska göra sig fredagsfiiina just nu (det lockas och duschas och sprayas) och jag ska strax hoppa i duschen jag också (har tränat så jag är inte tippeltopfräsch just nu:)

.

.

Sen blir det mysig fredagskväll med räkpasta och gott vin och maaassa godsaker efter det (alltså jag var nog lite för hungrig när jag handlade fredagsmat, oh my vi har allt i kyl & frys just nu och då menar jag a l l t. Ostar och glassar och bakelser och choklad och jag vet inte vad, yummie yummie:)

.

.

Men först lite fler pics från ”jul-piffbordet” som har fått flytta ner från vinden igen! Måste ha en plats där jag kan samla det fina juliga. De är ett tips btw – skaffa dig ett ”julbord”! (mitt är enklaste möjliga variant med bockar och glasskiva från Ikea)

.

.

.KRISTINAGÅRDENS FÖRSKOLA3 (1 av 1)-10.

.

Brickan och ljusstaken kommer från Länna och allt det andra från My Tivoli! (har en hel låda toksnyggt juligt hemma på lån då jag fotat åt dem men jag tror nog att en del måste stanna:) Julgransprydnader i glas, silver och  svart sammet är från Day och det är även Advenstljuset. Doftljus Voluspa och spretig gran från Walther & Co.

.
.KRISTINAGÅRDENS FÖRSKOLA3 (1 av 1)-6
.

.

Hur söt & cool bild (konstnären heter Jennifer Madden Arte Limited).

.

.

KRISTINAGÅRDENS FÖRSKOLA3 (1 av 1)-17.

.

Finaste lyxigaste julpyntet detta år är definitivt den här tunga mässingsstjärnan från Day. Man kan så klart ha den när det inte är jul också:) Från My Tivoli. (Glasvasen är också från My Tivoli)

.

.

KRISTINAGÅRDENS FÖRSKOLA3 (1 av 1)-16

.

.

Så maffig. (och herrregud vad det är svårt att fota när det är så grått och mörkt, bilderna blir liksom som de blir:)

.

.

.

Ha nu en riktigt fab fredagskväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.
.

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “JULPYNT SMYGER SIG IN & NYA TAVLOR

 1. Trevligt med ett julbord! November är mer av en höstmånad tycker jag (som bor på västkusten) här är det runt 10 plusgrader, och mest regn o blåst. Inte så mkt vinter eller julkänsla. Får räcka till 1:a advent, annars tröttnar jag på det.

  1. tycker oxå att det är liiiite tidigt med julpynt..även om Petras pynt egentligen inte påminner så värst mkt om det vanliga julpyntet… som jag inte är nån direkt vän med… gillar inte krimskramset som man brukar se…överallt. o gillar absolut inte det röda som tar över. Nu när alla barnen vuxit till tonåringar o äldre kan jag ha min jul utan rött o annat jag inte valt 🙂 Lite skoj där…kan ju sakna barnens egentillverkade julsaker.. Ha en underbar kväll.

 2. Väldans fint 🙂 julbord har jag haft i säkert 10år nu och det är ju sååå mysigt när man pyntar med det man gillar. Tavlorna är fina förutom den översta som ser rätt otäck ut…men det kan ju bero på att man inte ser ordentligt på sin dataskärm. Fast varför inte göra egna fina svartvita foton eller tryck ? Mer personligt och mer kreativt kan jag tycka.. Och billigare. Men mkt snyggt 🙂

 3. Sååååå coool stjärna och bilderna ÄR jättefina!!!!
  Hemma hos mig har oxå julpyntandet börjat:)
  Visst är det mysigt? Tror jag ska hänga upp adventsstjärnorna i fönstret i helgen, blir så glad av dem!
  Önskar er en fin helg, nu ska här hejjas på Sverige!!!
  /Alex

 4. Bilderna ser jättefina ut…trots mörker. Undrar vilken storlek du har på Stjärnan ?? Den är helt underbart tjusig 🙂

 5. Hi Hi en fråga till.. Har du tomt vid den väggen där du nu ställt upp ”julbordet”…menar bara att det kan va svårt att ha ”tomma” utrymmen till så pass stora bord som detta ändå är. Eller plockar du bort annat för att ge plats? Jag tycker ändå att jag bor rätt stort men skulle nog ha lite svårt att hitta en plats för ett bord av den storleken utan att ta bort något annat…

 6. Vad kul med julpyntsinspiration!
  Tavlorna var ursnygga, trodde först att
  det var din äldsta överst till vänster 🙂
  Trevlig helg

 7. Jättefint om man gillar vitt, grått och svart som alla verkar gilla nu för tiden. Ingen som gillar färg? Jag måste säga att väldigt många hem ser ganska exakt likadana ut, vitt, grått och svart… Jag antar att jag inte får några anhängare på den här bloggen! Själv ska jag frossa i rött till jul! Halleluja!

  1. Hej!
   Jag tror att det finns folk som ha mycket i rött till jul:) Jag tycker om vitt, svart, cerise och rött. Rött och cerise är varma färger i mina öga och kan inte bli utan:))) Jag ska ha blandning som bara den. Kram! Magdalena

 8. Precis hemkommen från ett förstabesök på tre dagar i din småstad kan jag bara instämma. Vilken fantastiskt fin stad. Den vill jag se mera av. Höll mest till ute på Lillåudden och det var ju inte fy skam utsikt därifrån, men fick även en doft av gamla staden. Underbart! Trevlig helg, även till alla andra bloggläsare!

 9. Känner igen mig i att vara för hungrig när man handlar 🙂 det åker ner
  en och annan vara, som man inte ens visste att man var sugen på 😉
  Underbara tavlor btw! Trevlig fortsättning på fredagsmyset till dig och fam.
  Kram/T

  1. Du kan åka till Ikea närsomhelst och inhandla Lerbock benbock samt Glasholm bordsskiva så har du Petras bord.. Snyggt…funktionellt…och till ett bra pris..

 10. Tycker att det är tråkigt när man ställer enkla frågor utan att få ett svar.. Går ju inte att skylla på tidsbrist när nya inlägg kommer upp. Undrar om bara vissa kommentarer läses och besvaras?

Comments are closed.