KONSTEN ATT DUKA VACKERT TILL JUL

.
.
.

hem..

.

På bilden: löpare och kudde från Hemtex.

 
 

Untitled-1

i samarbete med Hemtex

.

.

Snart är det ju dags att på riktigt jula till det hemma! Och att laga julmat, mmm så gott, och bjuda på adventsfika och glöggmingel och korvdopp. Och duka juligt vackert med allt vad det innebär. Jag tycker personligen att antingen går man all in, med stärkta servetter och linneduk och bordsfilt och tjusiga blomsterarrangemang. Eller också kör man lite modernt och avskalat juligt med tex tabletter och fina detaljer och mycket ljus! Inga halvmesyrer till jul mina vänner:)

.

.

.

 
hem5

.

.

Detta är en bordsfilt, för er som kanske inte vet (och man behöver ju inte veta det:) Denna har man alltid under den vanliga duken för att få den rätta lyxiga känslan (den har de alltid på alla restauranger) Bordsfilten gör att duken ligger plant och snyggt och att bordet känns mer mjukt och ombonat. Finns på Hemtex och kostar 249 kr.

.

.

 

 
hem6

.

.

Sen så behöver man ju, så klart en duk. Som denna ovan. Såå fräscht köksjulig och passar både i det moderna hemmet som i det klassiska om man kör den röda julen. Finns på Hemtex och kostar endast 199 kr

.

hem4

.

AAnnars funkar det alltid med linnefärgad duk på bordet. Klassiskt. Ska man investera i en duk så ska den vara vit eller linne, passar vid alla högtider. Finns på Hemtex i både vitt och linnefärgat och duken ovan kostar..499 kr.

hemSedan ”adderar” man det som passar ens egna lilla ”jultema”. Man kan tex placera ett par julkulor på bordet som dessa ljuvliga med Elsa Beskowmotiv ovan. Hur fina som helst. Finns på Hemtex och kostar 129 kr.

.

.

hem7

.
.
Ja lite så här, lägg helt enkelt till det du tycker är fint:) Duken och servetterna finns på Hemtex.

.

.

Lycka nu till med bordsdukningen i jul tjejer, är säker på att ni kommer skapa alldeles underbart fina bord (och glöm nu inte bordsfilten:)

.

.

..

.

5 kommentarer till “KONSTEN ATT DUKA VACKERT TILL JUL

  1. Godmorgon! Bordsfilt är ett måste..man slipper det ”hårda” ljudet.
    Fin linneduk!
    Ha en bra dag..
    Kram

  2. Blir lika förvånad varje gång du gör inlägg för hemtex, det är väl inte alls din stil och dessutom inget du faktiskt själv använder? Eller? 🙂 ha det gött!

  3. Ha ha! Vad härligt skrivet! Självklart har jag bordsfilten på. Ett måste ALLTID vid fina middagar.

  4. Alltid trevligt med inspirerande inlägg och kan inte annat än hålla med dig att Hemtex Elsa Beskows serie är helt ljuvlig! Den kommer nog att komma hem till oss i något skede 🙂
    En fin dag till dig, MALIN

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg