BEIGET

.
.
.IMG_6697-2

IMG_6689-2


.
Tänkte jag skulle visa färgen på mina nya slingor som Hairtalk-Louise gjorde häromveckan! Kanske inte syns jättebra men de är iaf mer kalla och mer beiga:) Det känns alltid så himla fräsch känsla med nyslingat hår (och alltid så himla ofräscht när man helt plötsligt upptäcker att man helt plötsligt har på tok för mycket utväxt eller hur?:)

.

.

.

Heeej hallå onsdag!

.

.

.

Jamen det var ju för himla trist att Sverige förlorade den där matchen igår iaf, höll ju en liten tumme att det inte skulle vara molokna miner vid frukostbordet imorse. Försökte få dem på bättre humör, men nope, stor besvikelse alltså. Själv är jag på strålande humör och ska nu kila ner på stan och träna på lunchen! I hörlurarna Rihannas senaste, de låtarna är är såå bra. Som denna, inte bästa träningsmusiken men ändå. Får köra den på stretchen:)

.

.

IMG_6582

.

Blus By Malene Birger och byxor (som knappt syns) från Bruuns Bazaar.

.

..

Ha nu en riktigt fin lill-lördag!

.

.

KRAM

.

.

.

47 kommentarer till “BEIGET

  1. Jag älskar, älskar din inredning. Du är min främsta inspirationskälla gällande inredning! Men jag vill säga en sak och det är i all välmening, på riktigt. Ibland blir man ju lite blind och du är så vacker men nu börjar du se lite märklig ut nästan. Snälla bli inte ”sprutblind”. Som sagt, snälla ta det inte som något elakt utan som en vänlig kommentar. Lyssna främst på att jag kallar dig vacker och din inredning perfekt.♥

  2. Petra.. Detta är inte heller någon elak kommentar men tycker oxå att du var mycket mkt finare innan. Eller så är det bara fotot som gör dig missvisande!?
    Din varma fina färg förut var du galet snygg i.
    Ha en fin onsdag och hoppas som sagt inte att du tar detta som negativ kritik.

  3. Jättefin färg på slingorna och håret (m löshår) ser väldigt naturligt ut! En fråga.. Jag går till det stället i Stockholm där du gjort förlängningar tidigare (med keratinvax). Vad tycker du är de största skillnaderna mellan de två olika metoderna? Fördelar, nackdelar..? Tycker du att det ena sliter mer än det andra? Vill ju inte förstöra mitt redan tunna skandinaviska hår. Har du hunnit märka något eventuellt slitage med den nya metoden? Du har bara gjort det två gånger hittills om jag har koll så kanske är det för tidigt att utvärdera…men berätta gärna dina tankar kring dessa två metoder.
    Förresten! Kikade idag på lunchen in på en mysig inredningsbutik i gamla stan i Stockholm där jag jobbar. Såg bland annat den fina asken från House Doctor som du gett till Lo Lo med nagellack etc i. Min kollega sa då att den skulle nog hans dotter gilla och när jag berättade om ”bloggen jag följer” och ditt inslag ropade kvinnan bakom kassan: ”House of Philia!!” Sedan kom det en massa härliga komplimanger om din blogg. Tänkte bara att du skulle få veta. =) Du inspirerar mig och så många andra med din härliga blogg. Kram i novembermörkret!

  4. Mycket mycket utseendefixering här numera. Ganska ointressant tycker jag. Jag saknar dina inredningsreportage och inspo från ditt hem! Ta det som schysst input – du efterlyser det emellanåt.

    1. Lottie snälla rara besök andra bloggar där du finner enbart inredning. SÅ himla tråkigt med sådana som du som tycker sig har rätt att ”snäsa” i kommentasfälltet.
      Vet du, det är ju Petras blogg, hon bestämmer här, passar det inte gå vidare, det svämmar av bloggar där ute, finns garanterat åtminstonde EN där ute, där varje inlägg passar BARA VIKTIGA DIG.
      Petra forsätt vara dig själv, du är en underbar människa och fantastisk inspiratör!!!!
      Ha en underbar kväll;)

      1. Jösses Helena, det är väl Petras blogg, var det inte så du skrev?
        Då kanske du inte ska hugga snabbt som en pitbull och tala om för andra läsare att att de ska besöka andra bloggar och du var faktiskt lika ”snäsig” själv nu….

        1. Och DU VIKTIGA Amelie, har du en dålig dag idag eller är du bara Lottie? Inte nog att du är riktigt ilsken så är du fylld av fördommar!

      2. Har läst igenom kommentarerna långt tillbaka och finner att du väldigt sällan kommenterar…förutom när någon inte riktigt delar Petras åsikter.. Känner du dig tvungen att
        försvara Petra genom att vara otrevlig mot andra bloggläsare ? Du var väldigt otrevlig mot Lottie nu tex och det har du varit mot andra också. Petra skriver ju ibland att hon vill ha åsikter och hon skriver : Eller vad tycker ni ?? Ska du hoppa på folk då också om de inte håller med Petra? Ha en fortsatt bra dag 🙂

        1. Du Gika, du kan verkligen skaka hand med övriga här som tycker sig ha rätt att ”snäsa” titt som tätt åt det ena eller andra som ni tycker att Petra gör ”fel” i era ögon.
          Att vilja ha läsarnas åsikter är inte samma sak som att bli ifrågasatt och kritiserad, för det är det bla du håller på med på denna blogg!
          Men det klart, har man 5 st barn, som du har sagt att du har, och vill inte utöva sin illska på alla dessa stackare hemma, så år det så klart så mycket lättare att spy gallan på Petra…
          Många kramar till dig Petra!!!

          1. De tre sista raderna i din kommentar visar att du är en mkt otrevlig människa. Hur du anser dig ha rätt att skriva som du gjorde ang mina barn kan man spekulera över. ”Skaka hand med övriga som snäser”???? Jo Hej du!!

          2. Märker verkligen att du Gika tycker absolut inte om att man ”har en åsikt om DIG”.
            Hoppas verkligen att du tänker efter i framtiden när du lämnar spydiga kommentarer på Petras blogg vilket du ofta gör! Iband så får man tillbaka och då gör det ONT!

          3. Har nu läst igenom mina 18 kommentarer och kan faktiskt inte se att jag spytt galla över Petra i något av dem. Frågor har jag ställt och några åsikter har jag haft. Ja. Och om någon uppfattat att jag spytt galla får jag be om ursäkt. Otrevlig mot någon person har jag absolut inte varit. Läs mina kommentarer igen med glasögon på i så fall.

      3. Tycker att det är förbaskat barnsligt att människor inte kan kommentera utan att bloggerskan själv säger ifrån. Det är ju ändå hennes blogg och henne kommentarerna riktar sig emot. Beatles och Elvis hade väl groupies de med och det finns en ny grupp som kallar sig Belibers så jag antar att de är som det ska. Nä men seriöst. Kommentera måste här få göras och är det något som inte passar så tror jag absolut att bloggägaren har mycket mål i munnen att kunna säga ifrån själv. Allt annat är egentligen bara pinsamt.

  5. Jag saknar också inredning och inspo. Jag är helt ointresserad av ego-pics.
    Blir mer och mer ”söka bekräftelse-bilder” i många bloggar, synd tycker jag.

  6. Hej
    Gillar slingorna. Gjorde liknande förra veckan men är inte helt säker på om färgen passar min hy. Behövs lite mer färg när man är 40+. En fråga: hur motiverar du för dina barn att du använder fillers? Känns fel för mig som har två döttrar (9 + 11 år) men å andra sidan får de heller inte sminka sig, inte ens på kalas. Som mamma är jag en viktig förebild och kan inte göra sådana ingrepp. Inte för att jag inte vill, men min egen fåfänga får stå över!

    1. De fillers Petra gjort, är bara som en fukt kur för huden, ändrar ju inte på ansiktsdragen. Varför ska man berätta allt man gör för sina 9-11 åringar förresten. De kommer inte se att du gjort något. ha ditt privatliv o gör vad du vill (inom rimliga gränser antar jag) utan att blanda in dina barn i det, vettja!

      1. Fia vet du att det är så att det bara är fukt? Man behöver inte berätta för sina barn. De har en enorm iakttagelseförmåga och ser själva att det har hänt något. Undervärdera inte deras intelligens för att de är 9-11 år!

        1. Hej Pia! Petra bekräftar ju nedan, att nej, inget har hänt med hennes utseende som barnen skulle kunna reagera på. Ja, jag vet att det bara är en fuktbehandling, man får nog läsa på lite om ett ämne innan men uttalar sig. Finns många typer av restylane, den som kallas vital är en fuktbehandling, som inte ändrar ansiktsdragen öht. Jag håller med Petra att det finns så vansinnigt mycket sämre saker kan man göra som förälder. Så nej, jag omvärderar INTE mitt påstående, detta är verkligen behandlingar som barn (eller vuxna) sannerligen aldrig skulle kunna lägga märke till.

  7. I don`t understand why some girls are always so unsatisfied and niggling…it is a ”Lifestyle Blog” and not an absolute Interior Blog…and if Petra had only told us that she changed her hair color then everybody will cry and say show us show us…Petra, please show us what YOU want. Everday Interior Interior Interior is also boring. You have the right mixture. So stay on 🙂

  8. Allt uppfattas lätt så tokigt när man inte talar öga mot öga; min mening var mer att framföra att jag tycker enormt mycket om Petras inredningsreportage och tidigare var bloggen mycket mer riktad åt det hållet. Jag saknar de reportagen, som jag uppfattar blir mer och mer sällan. Jag följer självklart andra bloggar som jag gillar minst lika ofta och mycket, men har inte riktigt hittat en som fyller den platsen likabra. Känns tomt bara och var mer en uppmuntran att fortsätta som tidigare… Tror inte alls Petra tog illa vid sig faktiskt, i så fall ber jag om ursäkt.

    1. Håller med dig, saknar alla härliga inlägg med all den fina inredningen, inget illa menat. Besöker massor av inredningsbloggar men ingen är lika bra som den här en gång var. Förstår ändå om man emellanåt saknar inspiration och hellre bloggar om annat, eller att livet ändras och man lägger fokus, tid och energi på andra saker. Men för oss som ääälskar Petras inredningsstil och blir superinspirerade kan vi bara hoppas att det kommer tillbaka fler inlägg 🙂 Kramkram

  9. Ja, tiden från att man har beställt tid till frissan och dagen man ska dit är alltid oliiidligt lång och man känner sig sååå ful! Varför är det alltid så haha?

  10. Tycker personligen aldrig att man ska klanka på någon. Skilda åsikter kan man ha men framföra dem på ett litet mer hänsynsfullt sett. Det hör till vanlig god uppfostran. Ibland önskar man att man vore man istället, de håller inte på på detta sättet!

  11. Fia jag hoppas du omvärderar ditt påstående om att barn inte ser. Naivt och ett önsketänkande från dig. Barn har tentakler och ser/förstår mer än du uppenbarligen förstår.

    1. Nej Sanna, jag har inte fyllt på fillers nyligen! Ser ut så här helt enkelt:)
      Och så måste jag bara skriva att jag tycker det är så himla tråkigt när det fajtas i kommnentarsfältet och när det skrivs påhopp hit och dit, på mig eller någon annan. Jag tackar er bloggisar som ”försvarar” mig när det skrivs mindre snälla saker om mig, det är jättegulligt, men jag vill verkligen inte att ni ska bli osams med varandra istället!
      Och när det gäller mina barn. Nej de ser inte om jag gjort fillers eller har fått botox mellan ögonbrynen, jag lovar. Finns så mycket dumt och dåligt man kan göra som förälder och ingen är väl perfekt men bland det sämsta (förutom det helt totalt vansinniga) är väl att vara en förälder som gör ner andra människor eller att man tycker att det beteendet är ok. En snäll omtänksam mamma som visar respekt för barnen och för andra, men med botox i pannan, är ingen dålig förebild tycker jag.
      KRAM
      P

    1. Jag gjorde Restylane Vital i våras om det är det du menar? Annars har jag inte gjort något alls med mina kinder sedan dess.

      1. Petra, du är snygg som du är. Att använda fillers är överflödigt, jag blir nästan arg på den som tyckte det var en bra idé att lägga fillers på dig. Vänta 10 år, sen gör sånt om du vill. Inte nu. Hallå, du är ung och har en ung look!

        1. Men det är ju inte fillers som syns som Petra har gjort, det är fukt. Jag blir nästan (men bara nästan) arg på såna som skriver de här kommentarerna.
          Jag är 15 år yngre än Petra och har gjort samma behandling. Jag har alltid haft supertorr panna och haka och har fått punktbehandling här (alltså ingenting på kinderna eller runt ögonen eller liknande). Äntligen fukt inifrån! Och det syns inte ett jota. Och nej, det gjordes inte för att släta ut några rynkor i pannan för där har jag inga. Skrattrynkor däremot, de hade jag väl kunnat göra något åt, men jag tycker att rynkor är fint så varför skulle jag? Stramande hud däremot, det är inte ett dugg skönt.

    2. Det är väl bara att gå tillbaka i bloggen och titta. Sedan förändras såklart ansiktsdragen lite över tid och om man går upp eller ner i vikt. Jag har liknande kinder och de är mycket mer ”markerade” nu än för några år sedan då jag precis hade fått barn (och vägde några kilo mer, dock inte särskilt många). Mitt ansikte smalnar av när jag går ner i vikt, men mina kinder består (vilket jag faktiskt är skitglad för!).

  12. Vackra vackra Petra <3.
    Älskar din blogg och hur du blandar allt från inreding, till mode, till lite privat och familjärt.
    Gillar verkligen att man kan läsa om allt möjligt i din blogg, jag har hittat mkt inspiration både mode och inredning hos dig så tack.
    Kram

  13. Älskar din feelgood blogg precis som den är med lite blandad. Min inspirationskälla numero uno

  14. vill inte du ska ta det som kritik men du ser bättre ut när du inte injicerar dig så mycket i ansiktet vet inte men ser bara konstigt ut som hon i hollywoodfruar. alla får ha sin åsikt vare sig den är bra eller dålig.. och känenr jag vill skriva till dig för jag tycker om dig. och vill bara säga att du är vackrare när du har lite linjer och liv i ansiktet kram i alla fall..

  15. Var och en gör själv vad den vill med sin kropp och sitt liv. Och man väljer själv vilka bloggar man vill läsa. Blir så trött på korkade kommentarer.

  16. Men herregud, det står väl ingenstans att detta är en inredningsblogg?
    Man (Petra) skriver väl om det som behagar henne just för stunden, det finns säkert lika många viljor som läsare. Men då måste väl för Guds skull den som bloggar avgöra dagsformen. En dagsform som ibland är inne på kläder, hår, skönhet eller vad som helst.
    Suck.

  17. Jag blev riktigt nyfiken av sprutkommentarerna och då någon skrev ”det är bara att se på gamla bilder” (för att se skillnaden då tydligen) så sökte jag fram P & Hs bröllopsbilder och i mina ögon ser Ps kindkotor likadana ut idag. Om jag tittar JÄTTENOGA så är de kanske lite lite bulligare nu, men å andra sidan vet ju alla att fotovinkeln avgör.
    Jag skulle mer än gärna prova typ fillers sen när jag upplever att mina kinder börjar hasa sig neråt. Inte kirurgiska ingrepp men filler och botox tycker jag är helt OK.
    Framför allt så väljer man SJÄLV vad man gör eller inte gör med sitt ansikte.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg