KLASSISK TANTSTIL – ME LIKE A LOT

.
.
.

IMG_6738.

.

Detta var det fina ömtåliga jag hämtade på posten idag: en maffig Spodevas som jag gått och varit sugen på i evigheter! För precis som Leila Lindholm ,som jag ju skrev om tidigare idag, tokälskar jag blå-vitt porslin. Har alltid gjort. Kommer alltid göra:) (och kudden som skymtar bakom i zick zack är ny och kommer från My Tivoli om någon undrar)
.
.

.

.

Todeloooo mes amis!

.

.

.

Mår ni bra!?

.

.

Här är det bara finfint och Beabus och jag äter mellis i form av varm choklad och pepparkaksgifflar (från Pågen, ni vet de där små som finns i kanel, choklad och blåbär också. Mmmm)

..

Lovade ju er raringar att visa lite pics från mitt casa och nu får ni lite såna nedan så varsågoda! I mitt vardagsrum står nu en vas och i den helt underbara snittisar direkt från torget (Haha, blomförsäljaren som känner igen mig ville att jag skulle köpa typ 200 rosor idag. För bara 400 kr. Men det hade varit svårt att få ner alla haha så jag tackade snällt nej men maffiga var de!:)

.

.

..

.

IMG_6758-2

.

,

Vasen är precis som….

.

.

IMG_6790-3 .

.

mina maffiga thékoppar alltså från märket Spode. Ett engelskt klassiskt ”tantporslinmärke” som jag älskar och som finns hos bla Royal Design på nätet.

..

..

IMG_6777-4

..
.
På soffbordet står också det som nog är vinterns populäraste julljusstakar. Underbara maffiga mässingsljusstakar i form av stjärnor. Så enkla och så lagom och såå bra, vill bara ha fler överallt:) Märket är Walther & Co (jag har dock tagit bort det lilla gullenuttiga klassiska hänget som följer med allt W&co) och finns hos My Tivoli. (och ja, jag ska som så många andra också byta betongskivan till en i sten för den som ligger där nu har blivit lite fläckig tyvärr:()

.

.

Nu vill Bea skriva önskelista, igen, här så jag måste tyvärr lämna er! Men vi syns ju snaart igen:)

.

.

Önskar dig en skön kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst, Skatterna är just nu helt galen i den här låten och den går non-stop på Spotify! ”Sätter sig rejält” om man säger så, lite ”line-dance” någon?:)

.

24 kommentarer till “KLASSISK TANTSTIL – ME LIKE A LOT

  1. Hejsan! Jo jag undrar en sak, minns jue att du lagt ut för något år sedan receptet på dina fantastiska saffransbullar. Dock hittar jag det inte nu pä din hemsida och när jag googlar efter det så kommer jag bara in på ditt allra senaste inlägg, länkalternativen från google sökningen visar receptet men jag kommer inte in på dina gamla inlägg. Snälla hjälp mig så jag kan baka dina goda bullar! 🙂 kram!

  2. Ja, mitt hjärta bankar också för blåvitt porslin sedan många år tillbaka. Det finaste! Det hade varit en maffig syn med 200 rosor, men även den bukett som blev är fin :). Ha en trevlig kväll!

  3. Blå/vit porslin och stjärnljusstakar – finfina grejer! Återfinns även hos mig men i gammal tappning. Jag har ärvt mycket från släktingar och letar i de gömmorna. Shoppar dessutom mycket på loppisar/second hand. Jag har svårt för prylar som inte har någon själ i sig, ha ha! Köper du på loppisar ibland? Hade varit jättekul att se dina bästa loppisfynd isåfall =) Trevlig kväll!

  4. Hej Petra! Var ifrån kommer den gråa koftan ? Ett litet tips : testa att vända bordskivan eller pröva NANO svamp på fläckarna . Kram

  5. Ljusstakarna ska genast klickas hem. De ser dessutom som härliga loppisfynd. You made my day! 🙂

  6. Snyggt snyggt allt är såå snyggt :)!!! Liknande ljusstakar finns på hm för 29 kr, ett budget tips om ngn är intresserad :”))!
    Ha en fortsatt fin kväll!

  7. Stenskiva är precis lika känsligt mot fläckar som betong. Har likadant bord så vända är inte ett alt.
    Men vilket bord får inte fläckar eller blir skavt och nött .
    Gillar leotröjan.

  8. Åh så fint hos dig! Blev inspirerad av dessa bilder.
    Jag älskar också blåvitt porslin och blått och vitt tillsammans i inredningen, så fräscht och harmoniskt:)

  9. Snyggt! Och så kan man ju inte bortse från att det är VÄLDIGT inne med blå/vitt porslin för tillfället. 🙂 Klart man påverkas av det. Så även jag. Trevlig helg!

  10. Är också helt galen i Spode och anser att man aldrig kan få för mycket, det är ju så klassiskt och snyggt. Bra köp med vasen, den har jag inte sett tidigare.
    Caroline

  11. Hej! Jag bara älskar din leotröja får man fråga var den kommer ifrån? Ha en mysig tisdag!/ Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg