WOW LEILA

.
.
.

leila
.
Alldeles nytt pics på min stora favorit Leila ovan och w o w, vad helt fantastisk hon(du) ser ut!!! Leila, vår kak och bakdrottning, är ny ambassadör för Viktväktarna och har gått ner ganska många mammakilon och det klär henne verkligen. Så snygg i den där klänningen så man bara dånar (vill själv ha en lika i jul, någon som vet var den kommer ifrån?:)

.

.

.

Hej hallå torsdag!

.

.

Ojojoj, ser att det stormar i kommnetarsfältet, igen, och jag tycker det är såå tråkigt!!!

.

Snälla rara, sluta med påhopp hit och dit, det är såå himla onödigt. Vi damer ska ju vara schyssta och snälla mot varandra eller hur? :S Sen så ser jag att det är många önskemål om meeer inredning och jag lovar, ska bli bättre på det:) Men jag är ju så där att jag intresserar mig för olika saker i perioder och ibland blir det massa inredning och ibland lite mindre här på Hofp. Men jag lyssnar så klart på alla era önskemål bloggisar!

.

.

Nu ska jag åka till posten och hämta ett paket med något ömtåligt tjusigt jag beställt till hemmet, återkommer med pics på det! (om inte något gått sönder i transporten vill säga:S)

.

.

.

Ha nu en fab start på dagen!

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

15 kommentarer till “WOW LEILA

  1. Så fin du är på bilderna i förra inlägget, tack för att du delar med dig och inspirerar ! Leila är ju galet vacker, klänningen är ljuvlig. Låt det negativa kommentarerna rinna av dig, det säger mer om dom som klagar,hackar och gnäller än om dig ! Stor kram från mig, idag blir det bak bak bak för hela slanten. Ska ha julen hos oss igår för första gången. Vi är äntligen färdiga med 55 kvm kök <3

  2. Ääääälskar din blogg!!!! Första gången jag lämnar en kommentar, kände att det var dags. Du och dina barn är så fina på alla bilder och det är jätteinspirerande med både mode och inredningsinläggen. Har fått många bra tips 🙂 Önskar nästan jag kunde jag flytta sonens 6-års kalas nästa lördag så jag kunde komma på ”bloppisen”, men det går ju inte 😉 Ha det gott!

  3. Ja, vilken prestation va!?!?? Imponerande verkligen 🙂
    Läste på Leila blogg igår om att hon blivit ambassadör för Viktväktarna, bland sina kommentarer skrev hon vart hon hade köpt klänningen, här är länken:
    http://www.asos.com/Women/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8799&WT.oss=Dresses&WT.oss_r=1&oss_pv=1&oss_url=1
    Gällande trista kommentarer hos dig måste jag verkligen beklaga, va tråkigt. Varför håller man inte bara ”hmmmm” tyst om det är något man inte gillar… Sorgligt.
    Hoppas du kan bortse från det.
    Ha en fin dag!
    Kram Anna
    Ekenäsliv

  4. ’Mår ni bra sweeties!? Ni är lite tysta mina söta bloggisar ,kan ni inte lämna en liten hälsning så jag vet att ni finns:)’ skrev Petra häromdagen. Det är kanske det som utlöst de inte så positiva inläggen? En slags förklaring. Jag har aldrig kommenterat särskilt mycket men jag tycker att bloggen var intressantare förr, när den inte handlade så mycket om utseende och nya kläder hela tiden utan mer ’feel good’? Men jag är ju litet äldre och emot överdriven konsumism. Och det är Petras blogg och det som uppfyller henne som bloggen speglar…….

  5. Ville bara påpeka en sak som är så tråkigt och Viktväktarna borde skämmas när dem fullkomligen har photoshoppat sönder denna redan naturligt vackra kvinna. Airbrush och liqify verktyg som jobba allt för mycket. Sen har Leila gått ner massor i vikt vilket är så bra för henne om hon nu inte mått bra, men måste man då göra henne till en barbiedocka, känns väldigt långt borta från vad VV och Leila står för.

  6. Leila har alltid varit strålande vacker, vad hon än har vägt. Men nu är hon ju snuskigt snygg fast jag kände inte igen henne först…inte sig lik i ansiktet på bilden.. Min favorit är hon i alla fall. 🙂

  7. det tog en stund innan jag fattade att det var hon bak-Leila som var på bilden, jag tror att retuscheraren löpt litet amok där..Och Viktväktarna ger jag inte fem penni för, här i Finland finns de inte mera. Synd att det inte finns ngn lchf-variant av VV, det skulle funka bättre tror jag. HAr själv gått ned med lchf och mår bättre än på åratal.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg