KÅNKAR & BÄR

.
.
.

IMG_7176

.

IMG_7181

.

IMG_7186-2
.

Här bär vi på – hej & hå! (Dagens: både jeans Custommade och tröja 5 Preview och kofta By Malene Birger funnet hos Isa. Jacka också från märket Custommade Biskopsgården. Skor Uggs.)

.

.

.

Todeloooooo!
.
.

.

.

Brrrrrr! Pjuuuuuh! Har landat hemma igen efter en tur fram och tillbaka till My Tivoli och Salong Vasastaden för att fixa inför Livebloppisen på lördag. Det är sååå isigt kallt idag, mycket kallare än vad jag trodde iaf (så där uschligt fuktigt ni vet, fy) och vi har burit ut och in massa fina saker från netbutiken som ni ska få köpa billigt. (Om ni vill:) Själv ska jag nu packa in mina egna ”bloppissaker” och köra iväg i jbilen igen (ja det är inte så himla långt men för långt att gå:)

.

.

Tyvärr måste jag meddela alla er raringar som mailat att tyvärr så skickar jag inte eller bokar saker. Det blir så svårt att ha en bloppis där hälften är borrtingat och kanske lite orättvisst också så nej, det får helt enkelt bli först till kvarn som gäller! Men blir det saker över, det kanske inte kommer några bloggisar alls, så kör jag vanlig bloppis på bloggen och då är allt preciiiis som vanligt:)

.

.

.

.IMG_7212-3

.
.

Sötaste Amanda som är med och driver tokmysiga Salong Vasastaden! (och en toksnygg Västeråstjej som heter Matilda som ska bli extra  fin då hon ska tävla i sm i fitness på lördag, hejja hejja:)

.

.

IMG_7199-3

.
.

Fiiina saker packas upp

.

.

IMG_7195

.

.

massa fint

.

.IMG_7220-2

.
.

och mycket glittrigt och juligt! (Bloppisen är alltså nu på lördag kl 15.00 på Salong Vasastaden i Västerås. Om någon kanske missat det:)

.

.

.

Hoppas ni har en bra onsdag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

20 kommentarer till “KÅNKAR & BÄR

 1. Det här är ett såå bra, trevligt och gott initiativ! Ska verkligen försöka hinna komma över några go’bitar!!

 2. Självklart kommer vi!Känns som att det är bra att hänga på låset för tre:)
  Ser ut att vara otroligt mycket fint!
  Ses på lördag då;)

 3. Åh, fy så ledsen jag är nu. Jag vill också bo i Västerås och åka och shoppa och träffa dig!!

 4. Hej Petra! Föreslår att vinsten av denna bloppis går till välgörande ändamål! Hade inte det varit en skoj och fin idé så här i annalkande jultider?

 5. Johan: Läser du tidigare inlägg står det att Petra skänker 10% av vinsten till läkare utan gränser:-)

 6. Men va trevligt om det blir någonting över, köper gärna det som blir över till min fina ensamma mamma ! Då skänker jag 100% till henne, Inte bara 100% av min energi (som jag ger till hennes funktionshindrade pojkar) för visst ska väl alla kunna ha en perfekt jul ?!? Hör gärna av dig till mig om sakerna som blir över på min mail ! Kram Giesela

 7. Mycket fint som jag gärna hade försökt kommit över 🙂 Får se hur tiden räcker till…har ju inte så långt att köra till västerås 🙂 Skulle oxå vilja ställa en fråga: Kommer du Petra att fortsätta köpa Angoratröjor nu när ALLA vet hur det kan gå till att få fram garnet??? Jag är i alla fall väääääldigt glad över att min plånbok aldrig varit så välfylld att det räckt till ett plagg av just angora. 🙁 Vidrigt…och jag hoppas att många bloggare sätter ner foten nu och inte fortsätter
  visa upp sina angoraplagg.. Jag hade en tanke att föda upp Angorakaniner istället för får just för att de ger mer ull per kilo…och kanske ska jag göra slag i saken nu…för mina kaniner skulle behandlas kärleksfullt och klippas på rätt sätt. Detta är vidrigt.. sorry men jag blev så upprörd när jag såg nyheterna om detta 🙂

  1. Nej och sånt här får man inga svar på.. Väldigt tråkigt kan jag tycka. 🙁 Fattar inte varför man inte kan svara på den här typen av frågor… synd.

 8. Tjingeling snygging!
  Åker till Stockholm på lördag så jag och mamsen svänger nog förbi i Västerås på vägen 🙂
  Ha en strålande dag!
  Kramelikram

 9. Jag har lyckats med befriften att få med min sambo på din bloppis (!!), och vi undrar om det är cash som gäller eller om det kommer fungera med kort? 🙂 Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg