VAD JAG GÖR IDAG

.
.
.

IMG_7271
.
.
Vad gör jag idag då kära bloggisar!? Jo jag bakar och fixar inför Lo Lo´s klass brödförsäljning imorgon. Det är nämligen julinsamling till en klassresa och här rullas det chokladbollar för fullt och strösslas och står i:) Så ska jag hinna fota lite åt Sleepo också idag, medans solen fortfarande är uppe. Hurry hurry. Lite adventsstjärnor ska jag försöka sätt upp också i farten och Milano-el-ljusstakarna från förra året står redan i fönstrerna, de är bara såå fina. Det doftar choklad och muffibsbak och kanelljus och hyacinter och en iskall vind viner runt knutarna och japp, en rikitgt skön adventskänsla har vi här i vårt casa idag. Äääälskar advenstider:)

.

..

IMG_7278

.
.

Gjorde jättesatsen chokladbollarna i Kitchen Aiden och det är ett tips! De blev så där mjukt smetiga som ”köpebollar”:)

.

.

.

Önskar er en fab torsdag tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “VAD JAG GÖR IDAG

 1. Hej finaste du!
  Så fint du pysslar! Allt du pysslar blir ju alltid så vackert.
  Bra tips det där med Kitchen Aiden! Vågar jag be om receptet, tack! Senast jag lagade chokladbollar blev de så torra :(. Det vore snällt om du delade med dig av receptet, tack!
  Kram Maria

 2. Vilka fina chokladbollar 🙂 Perfekt storlek och alla ser lika ut 🙂 Annat än när jag kladdar ihop mina… 🙂 Ha en underbar kväll 🙂

 3. Ja visst är den häärlig den här känslan man kan få runt advent när julen är i antågande. Lycklig att man känner så och inte har anledning tycka tvärtom.
  Fint gör du verkligen skriver inspirerande så känslan riktigt smittar!

 4. Aahh, fantastisk! Jeg leser bloggen din hver dag, og finner den svært inspirerende!!! Vil du dele oppskrift??
  Klem Milla

 5. Ser kanonfint ut! Du har verkligen talang för detaljer, kul att följa dig 🙂 Själv har jag fotat backstage i syateljéerna på Chanel i Paris i dag inför deras årliga december kollektion som premiärvisas i USA den 11 dec 🙂 Vill ni hänga på mitt Parisliv, följ mig på facebook: https://www.facebook.com /MagdalenaMartinPhoto?ref=hl Bästa hälsningar, Magdalena.

 6. Vackert !!
  Synd att jag inte bor närmare, hade varit roligt att komma imorgon,men,men…..lycka till ..;)
  kram,
  Monica i Rom

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg