TODELOOOOOO

.
.
.

IMG_7314
.
.

Här har jag legat och gosat mig heeela dagen! Nej jag bara skojjar, bilden är från vårat gästrum som jag piffat till idag för lite bilder på uppdrag:)
.
.

.

..

Hej hallå bästa dagen!

.

.

.

Är hemma en kortis efter brödförsäljningen med de andra urtrevliga mammorna i skolan och nu ska jag strax ut igen och möta upp söta vännerna! Men först måste jag kika in till er och säga hallå! Har ju inte tittat till er på hela långa dagen och då saknas ni lite, mina rara bloggisar:)

.

.

IMG_7307

.
.

Så har jag hängt upp gardiner men mer om det i ett annat inlägg (snaaart:)

.

.

Här hemma är huset alldeles nystädat och kylskåpet är fyllt med godsaker till helgen (gick visst loss ordentligt på Maxi och typ allt onödigt + tokgott slank visst ner i vagnen) och överallt står vackra snittisar jag fann på torget. Ääälskar den här fredagskänslan (och skatterna är riktigt laddade för både party och disco här:)

.

 

Ha nu en alldeles fab freeeedag så ses vi!

.

 

.

KRAM

.

.

Psst, Detta får bli fredagslåten, såå skön:)

.

.

..

na

8 kommentarer till “TODELOOOOOO

  1. kan du vara snäll att kolla blocket ,halland, en tjej i halmstad har lagt ett skåp, det ser ut som din bild sida nr 6 eller 7
    gör det mvh

    1. Det ÄR Petras skåp som ligger på blocket.. Har suttit och vrålkollat på bilderna nu och det finns ingen tvekan. Ha en bra dag 🙂

  2. Ååhh vilken fin sänglampa. Skulle du snälla kunna ta dig tid att berätta varifrån den är? Var köpte du den? Skulle uppskatta det! Kraaam!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg