EN POSH TÄVLING

.
.
.

HB_HouseofPhilia
.

Underbart vackra smycken i silver från Hallbergs Guld kan nu bli dina! Perfekta att bära vid alla de festliga tillfällen som väntar denna månad:)

.

.

.

Todelooooo!

.

.

Nu kära bloggisar så kör vi en trevlig tävling igen och denna gång kan tre av er vinna var sitt set silversmycken från serien Posh ur Julkatalogen från Hallbergs Guld! Det ni ska göra för att vara med i tävlingen är: Berätta vilket set Posh-smycken ur julkatalogen som du vill vinna och motivera varför! Du får också gärna gilla Hallbergs Gulds Facebook-sida och gärna kika in på Hallbergs Gulds hemsida..

.

Tävlingen pågår i en vecka from….nu!

.

.

hallb

.

.

LYCKA TILL RARINGAR

.

.

.

Tävlingen är i samarbete med Hallbergs Guld

.

.

.

50 kommentarer till “EN POSH TÄVLING

  1. Jag skulle vilja vinna det otroligt vackra setet med armband och ring. Jag skulle vilja ge bort det till min allra bästa vän, en syster från en annan mamma. Hon har haft det riktigt tufft och jag skulle vilja ge henne lite bling som hjälper henne finns sin gnista igen!

  2. Jag skulle absolut välja setet som finns på bilden i ditt inlägg. Så enkelt, så vackert. Och även om det skulle vara oerhört svårt att lämna det från sig, så skulle jag ge det till min vän som är sjukskriven sedan en längre till och försöker komma tillbaka till vardagen igen.

  3. Så himla fint!
    Setet som är nr 6 och 7, med armband och ring, för att det är klassiskt och vackert och något jag aldrig skulle gå och köpa till mig själv. Det är något jag gärna skulle ge bort.
    Men denna gång, till mig själv, because I am worth it 😉

  4. Jag skulle vilja vinna setet som du har i ditt inlägg, så himla fint. Det skulle jag vilja ge till mig själv för jag unnar mig så sällan några fina smycken och blir så arg på mig själv när man ska iväg på något kul att jag inte har köpt några fina smycken. Känns som det alltid fattas något på mig…men om jag vinner nu så kommer jag vara så fin till jul och nyår :D.

  5. Jag skulle jättegärna vilja ha det set som du har i ditt inlägg! Väldigt stiligt och vackert! Det är sällan jag unnar mej själv något smycke, när det är så mycket annat man mera ”behöver” Dock är jag som de flesta kvinnor och tycker om att klä upp mej och känna mej fin ibland, och fin skulle jag känna mej i dessa smycken!

  6. Jag skulle jättegärna vilja ha setet du har i ditt inlägg! De är så stiliga och vackra! Jag är väl som de flesta kvinns och gillar att klä upp mej lite extra ibland och i dessa skulle jag verkligen känna mej fin!

  7. Om jag vann skulle jag vilja ha det setet som tjejen har på sig som du har som blid. Så enkelt och fint. Jag skulle verkligen vilja vinna då jag har en sån oromatiskman (älskar honom självklart ändå) som aldrig vill ge några smycken i present eller julklapp. Inget roligt säger han även om jag vill ha. Brukar bara få saker med sladd 😉 Så jag har nästan inga smyckan förutom billiga bijouterier. Skulle bli så glad! 🙂

  8. Åhhh vilka vackra smycken. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag önska mig det setes tjejen har på bilden. Mycket snyggt…
    Jag skulle ge det till mig själv i julklapp. Kul att få något som man verkligen vill ha.

  9. Åh, jag hade velat vinna setet med halsbad och armband som är som ”öglor”, nr 2,3, till min fina mamma som fyller 60-år nu i december. Eftersom att jag är student så är plånboken inte så stor och jag hade verkligen velat ge ett sådant fint set till min underbara mamma – hon förtjänar det verkligen!

  10. Vackra smycken!
    Om jag vann så skulle jag välja det som kvinnan har på sig, speciellt halsbandet ( nr 2) det var oerhört enkelt och vackert! Jag skulle nog behålla det själv om jag vann, en vacker julgåva till mig själv!
    En fin dag till dig, MALIN

  11. Brukar inte vara med och tävla , men här kan man ju inte låta bli ! Jag tycker att halsbandet på din sida är ljuvligt fint ! Jag skull ge mej själv det . Det är ju sällan man unnar sej nått så fint själv ! Nu håller jag tummarna för nybörjare tur ! ✊

  12. Det stela armbandet och ringen hade jag önskat att jag hade vunnit, hade passat bra när jag nu ska gifta mej

  13. Jag skulle vilja vinna det fina silverhalsbandet på bilden du visar. Snyggt enkelt och funkar till allt. Jag fick mitt andra barn för fem månader sen och skulle därför vilja ge det som en belöning till mig själv och även få lite glamour känsla på vardagen.

  14. Så fina allihopa. Jag skulle vilja vinna det som kvinnan på bilden ovan har på sig. Just för att det är så rakt, enkelt men ändå stilfullt. Ett set som man kan använda i årtionden eller varför inte säga århundranden. Att låta gå i arv till mina prinsessor som i sin tur låter de gå arv till sina barn.
    Men framförallt smycken som jag kan njuta av i nuet som kan förhöja den enklaste outfiten.
    Kram

  15. Jag skulle vilja ha det vackra smycket som kvinnan har på din bild. Det skulle jag se som en fin gåva till mig själv då man snarare tittar på smycket än på uringningen som för min del har förminskats betygligt efter en tråkig operation i höst.

  16. Setet som tjejen har på sig är min favorit. Varför?
    Jag vill bli en vacker pingla,
    så jag på nyår kan gå ut och mingla!

  17. Jag skulle välja setet på bilden, med det stilrena halsbandet med silverplattan. Jag tror att min dotter skulle älska det, så det skulle kunna bli en fin julklapp!

  18. setet längst till höger i katalogen.halsband och örhängen…så läckra-behåller de själv 😉

  19. Om jag har lyckan med mig denna gång, skulle valet falla på de vackra örhängena med pärla så tjusigt grå . Stilrent vackra och alldeles lagomt små. Perfekt till såväl fest som vardag, bara beroende på humör och vad som på agendan står. Fin jul till er alla

  20. Om jag vann skulle jag vilja vinna setet längst till höger på sidan, halsbandet med den stora ”plattan” och örhängena till. Det skulle bli julklapp till en kär vän som har ett svårt sjukt syskon.

  21. Jag behöver piffas till !!!! Åh för setet på bilden. Wow! Trötta mamman kommer genast bli snyggare eller hur. Trevlig advent. Kram

  22. Hej!
    Älskar setet som är numrerat med 1, 2 och 3. Det som tjejen med den vita pälscapen har på sig. Det maffiga halsbandet matchar perfekt de enklare örhängena. Precis så vill jag ha det- magnifikt på ett stilfullt sätt. Less is more och med dessa kan det inte bli fel och ”för mycket! Blir en fin julklapp till mig själv!
    Trevlig andra advent!

  23. Jag skulle gärna vinna smyckena som är på bilden du visat.
    Är en tjej som sällan bär smycken, men det är enkelt samtidigt som det är vackert och klassiskt.
    Ett smycke som passar mig och skulle få mig att känna mig extra fin!

  24. Jag gillar halsbandet och armbandet som tjejen med den vita västen har.
    Vill ge det till min dotter som kämpar på med studier, har precis klarat statistiktentan.Hurra för henne. Hoppas på tur. Trevlig advent

  25. Hej!
    Jag skulle mer än gärna önska mig smyckena på bilden som du visar. Längtar efter att använ da smycken och göra mig fin. Men arbetar inom sjukvården och använder därför sällan smycken till vardags då jag inte kan ha på mig det i arbetet. Dessa vackra juveler skulle definitivt komma fram så fort klockan slagit halv fem och ge mig en härlig askungekänsla. Kram

  26. Tack för en så fin och inspirerande blogg!
    Jag skulle känna mig fin med ringen med grå månsten 🙂 Det sägs att månsten ger skydd och kvinnlig energi, något som kan passa mig då jag väntar mitt första barn 🙂

  27. Jag skulle gärna vilja vinna ringen med grå sten och halsbandet som hör till!
    Mycket vackra smycken och i silver som jag älskar <3
    Lite "bling" till mor i jul vore kul! O nu Tomten hittar rätt och kommer med detta vackra set 🙂

  28. Smyckena med grå månstenar skulle jag vilja vinna, även fast smyckena i ditt inlägg är något snyggare. Jag skulle vilja vinna för att jag inte får använda smycken under min utbildning/i mitt kommande yrke och satsar därför på lite finare smycken ”privat”. Dessa örhängen skulle jag dessutom kunna ha både på jobb/fritid så det känns som ett set som skulle användas mycket. Den supersnygga ringen (något jag har väldigt få av) skulle kunna få glädja mig vilken dag som helst!

  29. Kvinnan på bilden i ditt inlägg bär klassiskt enkla, stilrena och vackra smycken. Skulle jag ha Fru Fortuna på min sida skulle jag önska mig sådana smycken och glittra på nyårsafton och blända min man 😉
    Trevlig andra advent!

  30. Om jag skulle har turen med mig så skulle jag gärna vinna setet som flickan på bilden har. En ring skulle jag ge till mamma, en ring till lillasyster och halsbandet skulle jag ge till mig själv i julklapp.
    Hälsningar,
    Kristina

  31. Jag önskar mig precis de smycken som är på bilden. Jag fyller år den 13/12 och skulle bli så fantastiskt glad att få smyckena som ”present” på min födelsedag. Hoppas och tror trots att det är fredag den 13:e när jag fyller år, precis som när jag föddes.

  32. ”Smashing classic” vilken perfekt kombo av stilrent men ändå lite twist. Setet på bilden var allra finast,
    Anna

  33. Hej Petra!
    De senaste fyra åren har jag kämpat med högskolestudier, jobbat extra (i perioder upp till heltid) och varit heltidsmamma till två små barn. Jag har kämpat som en galning och i perioder nästan varit redo att ge upp men nu har jag bara sex veckor kvar till examen och jag måste faktiskt säga att jag är så himla stolt över mig själv! Nu ser jag fram emot att bli klar med studierna och äntligen kunna fokusera på mina döttrar och mitt nya jobb och mig själv igen. Att vinna ett fint smyckesset (grå månsten) vore en trevlig start på det som komma skall. Och dessutom skulle det ge lite extra styrka att bära det på examensredovisningen 🙂
    Trevlig advent till er!

  34. Jag tar äntligen examen till sjuksköterska i januari. Det har varit en kamp med plugg och att få ihop ekonomin. Nu hoppas jag på att år 2014 ska bli bättre på alla sätt och skulle gärna ha det fina halsbandet från pilgrim på mig till examen. Tack för all härlig inspiration! kram Charlotte

  35. Halsbandet längst till höger på uppslaget från katalogen (nr8). Det som är en stor rundel. Får lite 50:tals vibbar och älskar´t.
    Skulle jag bära med stolthet!
    Håller alla tummar. Mys å må.
    Kram Lena

  36. Hej Petra, Har precis upptäck din fina blogg! Du är en sann inspirationskälla! Skulle gärna glimma lite extra under julen med det fina setet med grå månsten. Tack för att du delar med dig av din härliga vardag 🙂

  37. Jag vill så gärna ha setet som är på bilden på bloggen, med det fyrkantiga halsbandet! Så stramt och så vackert. I år kan jag fira jul med min familj och ska göra mig extra fin. Förra året kämpade jag med svår sjukdom och behandlingar. Hurra vad glad jag skulle bli om jag vann!

  38. Vilken fin tävling ! Vill jättegärna vinna setet som tjejen på bilden har. Skulle behålla det själv för jag är jättedålig på att önska mig eller köpa smycken till mig själv. !!

  39. Trevlig andra advent
    Tjejens smycken på bilden skulle vara underbara att bära under dessa högtidsträffar med nära O kära.
    Tack för en trevlig och inspirerande blogg !

  40. Jösses så vackert!
    Skulle gärna vilja vinna 1 och 2, det som kvinnan har på sig. Otroligt vackert!
    Min ettåring slet sönder mina favorit örhängen häromdagen, och det där. Det ser verkligen ut som nya favoriter. Att matcha det med ett stilrent halsband hade varit pricken över i:et. Kanske ser jag inte ut som en urvriden småbarnsförälder i jul med lite blingbling 🙂

  41. Jag skulle vilja vinna halsbandet som modellen på bilden bär, det skulle ge lite attityd till min annars tillbakatonade mama-look. Det är ju så svårt det där när man går hemma med en liten, men på jul och nyår ska jag skina upp iaf. Julens outfit kirade jag i september och det var bara accessoarerna som saknades.

  42. Smyckesetet på bilden skulle jag gärna vilja vinna. Det skulle eventuellt bli som gåva till min fina dotter!

  43. Setet på bilden skulle vara en perfekt present till min dotter som tar examen i januari, då är hon sjuksköterska. Hon har varit så enormt duktig och klarat sig med glans. En vecka efter hon tagit examen börjar hon sitt nya jobb som sjuksköterska. Hon är vekligen värd en fin present.

  44. Jag väljer setet som kvinnan på bilden bär. Snyggt, enkelt och stilrent.
    Vore perfekt att bära nu till jul!!!!

  45. Jeg velger settet som er på bildet, stilrent og lekkert. Ønsker meg det, rett og slett forbi jeg fortjener det etter langtids sykdom. En perfekt oppmuntring:=)

  46. Coolt, modernt, kvinnligt, enkelt… Supersnyggt!!! Snälla tomten, jag skulle bli så glad om mitt paket innehåller samma halsband och örhängen som kvinnan i vita pälsvästen bär…

  47. Coolt, modernt, kvinnligt enkelt…. supersnyggt!!! Snälla tomten, jag skulle bli så glad om mitt paket innehåller samma halsband och örhängen som kvinnan i via pälsvästen fått i sitt paket… 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg