RYSKA POSTEN GJORDE ETT BESÖK

.
.
.

IMG_7743
.
Hur glad blir man inte när dörrklockan plingar och utanför står denna söta tjej! Med ett stort leende levererade hon lite fredagsgott i form av smaskiga praliner från Ferrero Rocher, lite kaffe och bling bling. Detta är bland det bästa med att vara bloggerska, att få sånt här och speciellt när man haft en lite krasslig dag! Tack för det!

.

.

.

God Fredagskväll raringar!

.

.

.

Oups, sent inlägg idag! Har varit lite krasslig här så jag har faktiskt vilat nästan hela dagen och tittat på söta julfilmer med Beabus som också var ledig (och H har också varit hemma och pysslat om oss så det har känts mer som en lördag och inte fredag:) Nu känner jag mig iaf piggare och sippar på chailatte tittar på Idolfinalen och hoppas se en liten skymt av en liten toklycklig Lo Lo! (hon är där och ringde för bara en liten stund sen och berättade att hon minsann hade fått flera Idolautografer och varit backstage och fått bli både ”piffad och lockad” i logen:) Vem som jag hoppas vinner? Ingen aning, min absoluta favorit var ju superproffsiga Erik och han är ju inte kvar så han kan jag inte rösta på  (eller jag röstar förresten på Robbie Williams, ”det lilla sockret”. Kanske ska messa och kolla om skatten kan ordna en RW-autograf till mamsen också?:)

.

.

.

Hoppas att ni har en mysig kväll så återkommer jag imorgon! (och då ska jag visa lite nytt och fint som flyttat in här hemma:) 

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

4 kommentarer till “RYSKA POSTEN GJORDE ETT BESÖK

  1. Wow!! Så kul med så fin present och vilken lycka för din dotter att få vara backstage på Idol!! Varje liten tweenies dröm kan jag tro:)) Trevlig kväll! Kram Lotta

  2. Ha ha! Vad härligt med en bricka choklad! Jag bloggar minsann varje dag men inte kommer någon med choklad för det… 😉 Men det är du väl värd! Hoppas att det smakade riktigt gott!!
    /Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg