ETT FÖRSÖK TILL DAGENS IAF

.
.

.IMG_8227-2
.

Nu har jag en bra stooor bra spegel att fota dagens i men hur lätt är det ändå när det inte finns något dagsljus alls nästan??:S

.

.

.

Hej goingar!

.

.

.

Ojojoj, här har det stressats och varits på viktigt möte på stan och sen fixats Lussekläder. Och lussekläder finns inte var som helst, inte i rätt storlek iaf. Pust. Men nu är klänningar och glitter och kronor och strumpor iaf i box för imorgon:) Ska strax ut i slasket igen (men var tog all krispig vacker snö vägen? Vi vill ju ha det nu för rätta julfeelingen eller hur!?) så jag tittar in en snabbis med en ”dagens”. Vet ju att ni är en hel del som gillar dessa (och vissa av er gillar inte alls men ni får blunda för dessa inlägg:)

.

.

.

IMG_8028-2

.

.

Kör klassisk stil idag med svart trikåkjol från By Malene Birger (gammal), ny ursöt ljusrosa blus också By Malene Birger (skönt med något annat än bara vitt och svart och grått. Funnen på rean hos Country Dreams så den är ett jättebra tips!) kofta också By Malene Birger (ja det är mitt favvormärke. Fanns hos Isas men verkar slut nu)
.

.

IMG_8180-2

.
.

Haha, vilken rolig min och hållning jag fick till men jag skyller på diskbråcket (alltid bra att skylla på något eller hur?:)

.

.

.

Ha nu en fin fortsättning på lill-lördagen (och här ska den firas med entrecote, pommes chateau och bea till middag, mmm alltid lika gott:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “ETT FÖRSÖK TILL DAGENS IAF

  1. Blusen är en riktig hit..passar bra till nya mattan också 🙂 Skämt.. Du passar väldigt bra med ”luggen” uppsatt… 🙂 Fint !

  2. Här i Spanien är det än svårare att hitta lussekläder. Vet inte hur jag ska lösa det….. Dagsljuset, just det. Det är man bortskämd med här nere. Här är sååå himla ljust på dagarna, från ca 8.00 och sen hela dagen.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  3. Snygg blus! Kul med dagens, jag gillar inläggen! Inredning och kläder är min melodi, men inte en massa barn (hur söta de än är) – det har jag nog av hemma 🙂
    Kram
    Maria

  4. Så classy! Jättefin kofta.
    Jag har tur att min dotter lussar på måndag så heela helgen på mig (mer troligt att jag tokstressar runt på söndag..).
    Fin kväll till dig:)
    Kram fredrika

  5. Det är så tråkigt att du inte kan svara alla goingar och raringar o sweeties som ställer frågor. Andra bloggare har ju lika mkt i sina liv de med (ja, mer med vanliga jobb + blogg) men svarar ändå alltid.

  6. Hej, Tack för en jättefin blogg ! Undrar vad du har för läppglans på bilderna ovan ?

    1. Hej!
      KRAM
      Tack själv för snälla ord! Jag har ett Buxomglans från bareMinerals som heter Amber.

  7. Urtjusig outfit! Det strålar om dig, koftan ser väldan gosig ut, måste jag säga.
    Kramar från Nazima som bloggar om mat&bak, familjeliv, inredining i en salig blandning

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg