ERBJUDANDE FRÅN BONNIER

.
.

.IMG_7954-3
.
.

I samarbete med Bonnier kan jag idag tipsa om ännu ett finfint erbjudande när det gäller inspirerande magasins! Denna gång gäller det tidningen Allt I hemmet och nu får ni 4 nummer av tidningen + en fiskbensmönstrad pläd och en snyggelisnygg bricka från Nadja Wedin för bara 98 kr + porto. Totalt värde är 800 kr så detta är ju ett fynd och mer om erbjudandet hittar du här!

.

.

.

.

18 kommentarer till “ERBJUDANDE FRÅN BONNIER

  1. Ställde en fråga angående
    Tavlorna ovanför vitrinskåpet ? Fortfarande ingen svar
    Reply ↓

    1. Är ganska säker på att petra lämnat länk om du går tillbaka lite:) då när hon hade glasbordet.

    2. Här kommer en länk Anna.. http://www.artelimited.se/konstnarer/jennifer-madden/
      Jag gillade inte tavlorna först men ju mer jag har kollat på dem ju mer kär har jag blivit…så nu har jag också köpt..men bara 3 st. Otroligt fina 🙂 Rätt jobbigt att scrolla i bloggen för att leta upp inköpsställen och lite synd att inte få svar 🙂 Må så gott

  2. VI är en av de butiker i stockholm som säljer Nadja Wedin och alla hennes mönster är helt underbara – har själv en kudde från henne! 🙂

  3. Petra : Skulle det inte gå att ordna en sökfunktion här i bloggen ? Många gånger folk frågar om saker som du kanske har skrivit om tidigare…och lättare då att söka än att leta och scrolla. Särskilt om man är ny läsare. Ha en fin dag och tack för en väldigt fin blogg 🙂

  4. snälla nån kan man inte få slippa just denna sorts erbjudande åtminstone ??? det är ju som att plocka reklamen direkt ur tidningar som man får , trots att man inte vill???
    Har märkt att reklamen blir mer o mer hos dom flesta bloggare, eftersom jag har reklamförbud i min postlåda, vilket jag tycker är skönt. Men hur ska man slippa det hos er bloggare??
    Jag vet redan svaret, tyvärr!!! synd att det måste vara så stor del av blogginnehållet med reklamen.

    1. Jag är inte heller förtjust i reklam. Alls! men jag antar att bloggerskorna måste tjäna pengar också? Så mycket tid som många lägger ned för att inspirera oss. Har självt just märkt att det tar längre tid än man kunnat ana att blogga. Speciellt när man inte sysslar med reklam.
      MVH Linda

    2. Hej Anna!
      Men om de inte visar någon reklam, hur ska de då tjäna några pengar? Även en bloggare har ju räkningar att betala, varför ska de inte få tjäna pengar på det de gör?
      Hälsningar,
      /pernilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg