CHRISTMAS I TVRUMMET

.
.
.IMG_8281-3

.

.

Alltså de tre elljusstakar (som påminner om Floskronan) som jag köpte förra året är ju bara de allra finaste tycker jag (Fortfarande!:) Kommer från Star Trading.

.

.

.

.

.

Hej hallå julpinglor!

.

.

.

Just nu såå håller jag på att bocka av julklappslistor, är ju en del som önskas om man säger så:) Vad himla härligt det är just nu, måste bara skriva det igen! Tiden så här innan jul, mmm, så himla mysigt och skatterna är så där pirriga och förväntasnfulla!. Det sa faktiskt Beas dagisfröken igår, att hon var såå glad och just förväntansfull och gick och sjöng på julsångerna heeela tiden. Så gulligt!

.

Ikväll blir det Lucia i kyrkan och på dagis och det precis samtidigt tyvärr. Så vi får helt enkelt splittra på oss och jag och mormor och morfar och Trulle tar LoLo´s och H och svärmor och svärfar tar Beas. Lite synd är det ju att missa dagislussandet, det brukar ju vara hur sött och pluttigt och tokigt som helst:) .

.

.

IMG_8271

.

,

Svart antikt skåp är borta och lilla rullvagnen bor nu i tvrummet. Precis som mysiga grå mattan från Fabula Living. Fräscht och krispigt och luftigt och ljust:)

.

.

.

IMG_8289

.

IMG_8304

….

IMG_8292


.
Lite småjuligt här och där hos oss! Mer är på g då tjejerna håller på och gör rosa fina stjärnor och smällkarameller i rosa (vi gillar ju alla rosa nu:)

..

.

.

Nu ska jag nog ta och fundera ut vad själv önskar mig i julklapp! Tomten vill visst veta:)

.

Ha en härlig dag så ses vi senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Pssst,

Har sålt nästan allt zink (men har kvar största zinkhuset och xmas+jul ljusstakarna i zink så är det någon som är intresserad så hojta på mailen. Zinkhuset kostar 300 kr (ser ut så här) och ljusstakarna (ser ut så här) 100 kr st.

.

.

35 kommentarer till “CHRISTMAS I TVRUMMET

  1. Så fina ljusstakar!
    Min lilla tjej har sitt första lussefirande på sitt dagis på måndag och det ska bli så roligt och mysigt att få titta och se henne som liten Lucia:)
    Ha en fin dag, kramar!!

  2. Hej!
    Har du möjlighet att skicka zinkhuset? Har inte möjlighet att hämta det men är intresserad i så fall.
    Tack för en underbar blogg.

      1. Hej!
        Jag har skickat min adress till dig. Kunde du återkomma med kontonummer?
        Kram Malin

  3. Håller med till 100 %..ljusstakarna är de snyggaste jag sett hittills 🙂 Som alltid är det otroligt fint hemma hos dig..det enda jag skulle fixat är snygga elementskydd samt dolt lampsladdarna 🙂 Roligt med förändring och ommöblering, så gör jag också men lite mindre nu då min omgivning uppfattade mig som lite ängslig och fladdrig tillslut ha ha 🙂 Har även tröttnat på att flytta runt tavlor då väggarna började se ot som piltavlor hemma. Frågade dig för ett bra tag sen om du är nöjd med din Kivik soffa ? Väljer mellan den och en annan till mitt nya hus. Har bara äldre barn som har egna soffor så behöver inte tänka på kompishäng i alla fall. Ha det fint 🙂

  4. Ljusstakarna är supersnygga, precis som den stora ljuskronan dom påminner om. Är så sugen på den hemma men priset är lite maffigt. Önskar er ett härligt Luciafirande trots att ni måste dela på er.

  5. De där ljusstakarna dreglade jag efter förra året när du visade dem och ja, de är faktiskt precis lika fina i år också. ;0)
    Kram Linda

    1. Nu sitter jag här och håller på att klicka hem en Milano men måste bara fråga dig innan om de små lamporna är lätta att få tag på?
      Kram, kram

  6. GIKA. Köp inte en Kivik soffa eller liknande i vitt. Modellen och vita soffor finns snart i varje hem, man blir trött att se dessa soffor. Köp en soffa som ” sticker ut ” Jag håller med att sladda bör gömmas så gott der går. Det är så fint nu med alla ljusstakar i fönstren och jag riktigt njuter av att titta ut från min bostad på 12 våningen med utsikt åt tre håll över hela stora staden.

  7. ANKI: Jo jag kan hålla med att man tröttnar. Jag hade inte tänkt mig en med schäslong för det är jag sjukt trött på. Är så glad att jag inte föll för de där stora grå schäslongsofforna som alla köpte för ett tag sen. Lika glad är jag att jag inte anammande hela shabby chic konceptet. Ja det är svårt men nåt nytt måste skaffas..är sjukt trött på våra Tomelilla och Ektorpsoffor. 🙂 Ja det är vackert i många fönster och ett sant nöje att cruisa runt och glutta i folks fönster hi hi 🙂

  8. Vilka fina ljusstakar! Själv är min favorit Julius. Den har varit det i otroligt många år. Idag har jag förresten lyckats hitta en liten plastgran till dotterns stora förtjusning. Annars är det svårt att förstå att det är jul när det är 19 grader varmt och fåglarna kvittrar:)
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  9. Har du sålt ”antikskåpet” eller ställt någon annanstans? Tycker nog det balanserar upp lite bättre med några större, tyngre möbler mot allt det lite ”tunna, skrangliga – ja, inte att möblerna ÄR skrangliga men ser ut liksom!

  10. Hej alla läsare, hooppas att jag kan be er om lite hjälp. Förlåt att jag stör men jag skulle verkligen bli urglad om någon kunde hjälpa mig med detta. Har gjort en enkät om hudvård och behöver samla in svar, tiden rinner ut och jag behöver fortfarande fler respondenter. Den är helt anonym och består av 10 korta frågor. Den är för ett skolarbete. Om ni kan tänka er att göra den, vore jag verkligen jättetacksam. Tack! Här är länken till enkäten: http://goo.gl/IrFbGo

  11. Finfint!! 🙂
    Imorgon har vår lilla kille sitt första luciatåg på dagis, ska bli sååå kul och jag kommer nog inte kunna ha mina ögon torra… synd att ni har det samtidigt, tur att det finns filmkamera 🙂

  12. Om zinkhuset mot förmodan inte ska skickas så hämtar jag det gärna i morgon fredag eller i helgen.
    Kram Gabriella

  13. Hej, verkligen jätteskön stämning hos er just
    nu. Fint med rosa detaljer som barnen fixar:).
    På tal om barn i år har vi riktigt svårt med julisar
    har du några tips, vad önskar de dina sig?
    Ha en fin helg!/Ana

  14. Jag ville bara säga att jag älskar din blogg, inredning och fina bilder. Får jag fråga vad du använder dig av för kamera och objektiv? Vill så gärna bli bättre på att fotografera för jag tycker det är så himla kul!
    Trevlig Lucia!

  15. Ni har det SÅ stilfullt och snyggt!
    Vore kul om du visade oss din wishlist oxå:)
    Kanske får man nåt tips!
    Ha en fin helg.
    /A

  16. GIKA! Hur kan man dölja sladdar där? Jag tycker oxå det är fult med sladdar o i viss mån kan man ju gömma dem bakom skåp etc, men inte alltid. Har du tips på bra sätt vore jag (och säkert Petra) superglad! Hälsn. Sanna

    1. SANNA: Nej jag vet att det inte alltid går att gömma sladdar..har själv problem med det. Om jag vet att jag inte tänker flytta runt på lamporna hela tiden så sätter jag fast sladdarna vid golvlisten och ibland kortar vi av sladden. Beror ju på vart lampan ska stå. Här blev det lite mycket sladdar vid golvlampan tyckte jag 🙂 Men det är ju en bagatell då allt är så snyggt i övrigt. Sladden till elljusstaken i fönstret hade jag nog lagt bakom elementet…typ. Äh jag vet inte.. Oavsett hur mycket jag än gömmer här hemma så får jag aldrig lika stilrent och snyggt som Petra ändå 🙂 Ha en fin Lördagkväll.

  17. Finns JUL-stakarna kvr ? Kan man skicka på posten ? Bor i Kalmar…
    Tack för en härlig blogg <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg