MEN VAR KOMMER MATTAN IFRÅN?

.
 
.
 

IMG_8980-15.

.

.
Många frågar om mattan (och några blir ledsna för att det tror jag inte svarar men det har jag faktiskt gjort:S) och nu ropar jag så alla hör (eller ser:): Den kommer från Carpet Vista.se! Heter Handlome och min är jäättestor (finns i flera färger och storlekar och ni hittar dem alltså här) Hade spanat in Asplunds Twice som är typ exakt samma färg men den skulle bli lite för pluttig och jag blev överlycklig när jag fann denna ovan. Ville ju ha en rejäl dos rosa här hemma och nu har jag det:) Andra saker som ni kanske kan undra över: bordet kommer från House Doctor men jag har bytt bordsskivan till en ny i ljus slipad marmor från Stenmagasinet. Kuddar från Svenskt Tenn och därifrån är vasen i fönstret och krukan på bordet + ljusstaken också. Den lilla glasljusstaken är från Orrefors och lilla brickbordet kommer från Hay och lampan i fönstret från Louis Poulsen (Länna Möbler) Lampan till vänster är en gammal Artemide och soffan kommer från Gervasoni. Hissgardinerna får jag många frågor om också, de finns på Ikea:)

.

..

.

.

Hej dan före dan före dan före dan före dan!

.

.

.

Oj oj oj nu hinner jag ju inte riktigt med er här vänner!!! Har haft mycket att göra den här veckan, både med jobb och ”inför julenfix” och har hela huvudet är fullt med julsaker som jag måste göra senare idag. Hur ligger ni till i jultids-schemat bloggisar? Har ni fixat alla klappar och börjat rulla köttbullar än?:) Kanske har ni fått in granen också, ser att många bloggisar tar in granen en vecka innan julafton men vi har som tradition att klä den kvällen innan så den får vänta lite till:)

.

.

.

Nu ska jag kila ner på stan men kikar in till er senare (har ju egentligen massa kul att visa er och fota men har som sagt varit liiite busy)

.

.

.

Önskare r en riktigt härlig fredag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “MEN VAR KOMMER MATTAN IFRÅN?

  1. Så himla himla fint!! Och ger en lite känsla att vi snart går mot våren:)
    Ingen gran inne hos oss heller än. Men imorgon eftersom vi har julkalas i helgen. Det får gärna vänta annars för hinner bli less på den annars..haha!
    Kram Fredrika

  2. Hej!
    Ser superfint ut. Jag undrar om den är mjuk och skön att gå på. Är det som en heltäckningsmatta? Ska bli jättespännande och se din julgran och vilka färger du väljer i år.
    Julkramar från ett soligt Florida / Sofia

  3. Den är underbar! Så himla fint med rosa, det är jag oxå inne på, har rosa i min kelimmatta i v-rummet.
    Ska köpa ny vit soffa och vill gärna ha lite pudriga rosa kuddar i den, tips på det kanske! I linne eller sammet kanske..
    Förstår att du har fullt upp, det har de flesta av oss andra oxå tror jag. Jag ligger efter big time, var ju i Miami på bröllop i helgen så jag har knappt hunnit med julfix i hemmet =/
    Fick köpt gran iaf och klädde den i onsdags =)
    Önskar dig en underbar jul med dina nära och kära!
    Kram Catta

  4. Tack snälla, har väl totalt missat denna information tidigare, fastän jag tycker att jag tittat jämt in på bloggen

  5. Helt underbar matta och ett fantastiskt inlägg där du verkligen lämnar all info som behövs 🙂 God Jul 🙂

  6. Rosa går nog bort hos mig men en svartgrå kanske… Får man ställa en fråga till ang mattan; vilken storlek har du på din?

  7. Så fint!
    Undrar lite över vad bordet har för mått? Är sugen på att skaffa ett snarliknande, men vet inte i vilken storlek…

  8. Hej! Du tar så fina foton! Jag älskar ljuset. Hur får du till det vita ljuset i de svartvita bilderna?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg