VACKRASTE PAKETEN

.
.
.

IMG_8995-2
.

Julklappar till moi! Från moi!:) Kyss Johanna är så himla duktiga på allt; netbutiken är ursnygg, utbudet ännu bättre och kolla bara paketen. Mmmmm, gillar detta så mycket, modefärgena teal och rosa och koppar ihop och lite bokmärken. Vill också göra så där vackra paket (apropå det så börjar högen med klappar som måste slås in på ganska så stooor i källaren så jag får nog ta tag i julklappsinslagningen pronto:) Vad det är i finfina paketen? Det  får ni veta när jag öppnar dem, dem så klart:)

.

.

.

Nu – mot Ica Maxi! (som nog resten av Småstaden:)

.

.

.

KRAM

.

.

..

11 kommentarer till “VACKRASTE PAKETEN

  1. Verkligen fina paket 🙂 Jag tycker själv om att göra paket så vackra som möjligt, men i år har jag inte riktigt tid så det får bli som det blir helt enkelt.

  2. Vilka ljuvliga paket! Jag älskar också när överraskningar paketeras fint. Högarna börjar växa även här hemma hos trots att det är så svårt att få den riktigt julkänslan att infinna sig. Det är liksom inte samma sak här i Spanien.
    Kram
    Rebecca

  3. Ja den där julklappshögen började jag med igår kväll. Nu blev inte mina paket riktigt så fina som på bilden, men helt ok ändå. Jag undrar bara när jag ska ha tid att köpa alla klappar som inte är inköpta än…
    Själv skickar jag faktiskt mannen till ICA maxi…Jag stannar hemma och bakar pepparkakor med barnen istället! 🙂

  4. Hej! Ville bara kika in och önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack för all glädje och inspiration som du sprider via din blogg! Kram från Gotland!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg