FRAMME I BÅSTAD

.
.
.IMG_9674
 
IMG_9649-2
 
IMG_9755
 
IMG_9635-2
..

.

Pics från vårt rum på klassiska Hotel Skansen!

.

.
.

Tjingeling!

.

.

.

Just nu befinner vi oss alltså i underbart mysiga Båstad och har checkat in på underbart mysiga hotel Skansen! Vi har fått en så läcker svit högst upp under takbjälkarna och mumsat afternoon tea och vaniljscones så det står härliga till och varit nere på Papas och mumsat ännu mer iform av Pasta Vongole och Bea trivs verkligen som fisken i vattnet (ja alltså bokstavligt talat, vi har tillbringat ex antal timmar i hotellets spapool idag med vår lilla sjöjungfru:) Vädret är typ spöregn men det gör faktiskt ingenting alls, bara skönt att vara inne och mysa på hotellet. Läsa magasins och äta kolor medans regnet slår mot rutorna och havet dånar utanför:)

.

.

.

.

IMG_9701

.IMG_9736

.IMG_9735

.IMG_9711

.IMG_9658

.IMG_9803

.

IMG_9766-2

,.

IMG_9808-3

.

.

.

Önskar er alla en riktigt god natt så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “FRAMME I BÅSTAD

 1. Skansen är underbart…särskilt kallbadhuset! och glöm inte bort shoppinggatan!!! där kommer du älska att gå! kram Linda/Sevedsgård1

 2. Det ser mysigt ut, trots regn och rusk! Båstad är en härlig liten stad även på vintern och missa inte alla gulliga små butiker de har där, farligt, faaaaarligt 😀
  Hoppas att ni får en riktigt rolig måndag och ett jättekul Nyår!
  Kraaaaaaaaaaam
  Angelica

 3. Där har vår Johanna visat vackra festklänningar på catwalken. Kanske hinner ni besöka vår lilla stad oxå. Några fina små butiker som te x Cirkus (ägs av Firatjejerna) är värt ett besök. Önskar er en fin nyår. Kram

 4. Oj då är du inte så långt bort:-) Jag bor längst strandpromenaden här i Båstad. Båstad är härligt året runt, dock lite lugnare så här års och det är skönt. Ha det så trevligt!

 5. Båstad er så koselig, bare vært der
  Om sommeren. Sikkert kos stemning
  der nå også . Kos dere og nyt.
  takk for et innholdsrikt bloggår. Alt
  Godt for det nye året ønskes

 6. åh vilket fint tips! har redan visat för sambon och vi bör verkligen åka dit snarast möjligt. så härligt det verkar där!
  gott nytt år! kram på dig

 7. Så underbart ni har det Petra och så mysigt att ägna värdefull tid med barnen , Det är underbart med din feelgood blogg och jag läser även bloggar där verkligen är en helt annan. I dag förlorade lille Joel sin kamp mot cancern i bloggen ”joelpasjukhus” och hans föräldrar miste sin älskade son. Jag är så otroligt ledsen över deras verklighet. i din blogg blir jag ofta glad över att läsa om allt roligt du gör med dina barn Petra. I kväll ägnar jag mina barn ännu mer tid än vanligt och låter städ & tvätt vänta. Kanske man borde åka i väg som du gjort och bara vara tillsammans med familjen.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg