VI NJUTER

.
.
.IMG_9938

IMG_9953-3

.

.

Ute vid K a l l badhuset – brrrrr!:)

.

.

.

.

Todeloooo Nyårsafton!

.

.

.

Här kommer ännu en lycklig hälsning från faaantastiska Båstad!

.

.,

Alltså vi har det ju bara så himla bra här i denna lilla ”tennis-stad” på västkusten i Skåne. Detta trots att det är mitt i vintern så jag kan ju bara ana hur nice det måste vara mitt i sommaren:) Och Hotel Skansen där vi bor sen, oh my så charmigt det är. Rekommenderas verkligen varmt. Vi har ofta tur när vi bokar hotell (iofs sker det ofta med rekommendation:) och har hittat många med små pärlor och detta blir ännu en ny favorit. Otroligt god mat, fräscht spa och mycket barnvänligt och vi kommer definitivt komma tillbaka. För att inte tala om det fina kallbadhuset nere vid stranden! Jag hade ju tänkt att jag skulle doppa mig i havet igår men, njäää, lite för kallt var det allt och man vill ju inte bli förkyld ”när det är nyårsafton och allt” hehe! (jag är en badkyckling jag veet:) Men tårna doppades iaf och nedan ser ni lite pics från detta härliga ställe…

.

.

.

.IMG_0040

IMG_0057

IMG_0043

IMG_0036-5

IMG_0041

IMG_0056

IMG_0052-3

IMG_0059

.

.

Sååå läckert ställe.

.

.

.
Nu ska vi ta ät frukost här och senare idag bär det av hem till vänner för nyårsfirande! (men jag försöker hinna kika in till er igen innan dess:)

.

.

.

Ha en fin morgon raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

5 kommentarer till “VI NJUTER

 1. Ser härligt ut!! Vi tillbringade en nyårsafton där innan vi fick barn, en av de bästa måste jag säga! Jag brukar sällan kommentera här på din blogg, men läser dagligen, du är en inspirerande kvinna, man blir glad och varm i hjärtat närmande läser här. Vi lever en gång, vi skall ta vara på det, njuta, umgås med fina vänner och kära familjemedlemmar, varför slösa bort på negativa energitjuvar osv? Va precis som du är, jag älskar dina inlägg och pics! Ha en fin sista dag på 2013!! Kram!

 2. Vad härligt avslappnande det ser ut =)
  Jag har aldrig varit där men blev inspirerad nu =)
  Kanske ett bra inlägg framöver,att tipsa om era favorit hotell?!
  Gott nytt år,Petra och din familj!
  Kramar

 3. Vad kul att ni haft trevligt i Båstad, har själv inte bott där så många år men trivs som fisken i vattnet:-) Nu längtar man hem och strosa längst havet efter att vi firat jul och nyår med släkt och vänner på annat håll. Du får definitivt återvända till Båstad till sommaren då det är ännu mysigare:-)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg