ETT GÄNG SNABBA LOCKAR

.
.
.
.
IMG_0619-3.
.IMG_0634


.IMG_0617
.
IMG_0575
.IMG_0625

.
IMG_0578.
.IMG_0583-2

.

.

Lockig bloggerska idag!

.

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

.

Här har vi krypit upp i soffan hela ligan med varsin skål med chokladpudding (made by Bea och mig. Istället för bakningen idag som ej hanns med:) och väntar på Sveriges Mästerkock. Det är faktiskt ett favvoprogram och vi får se om det håller samma braiga nivå med nya Anders Dahlbom istället för sköna Per Morberg (som jag faktiskt minsann spelat alla pengarna av en gång! Ja jag var iofs croupier och han spelare och det var uppe i Sälen för hundra år sedan men ändå:)

.

 

Minns minsann att jag lovade er ett litet hårtips tidigare idag! Är ganska lockig just nu för jag fick nämligen en present för ett tag sedan, en megastor locktång, och den är bara såå bra. Det går verkligen toksnabbt att fixa håret med denna tång (visade denna på Insta igår och skrev att det tar typ 3 min men det tar nog 8-10 min att få lockarna men det är ju ändå supersnabbt ) och så blir lockarna perrrfekta enligt moi. Så där naturligt ”Lena Endreaktiga” (ja vem vill inte likna henne:) och inte alls för ”prinsessiga och stylade”. Jag har inte använt några produkter alls förutom lite torrschampoo (också en toppenhårgrej)
.

.

.

IMG_0669

.
.

Detta är locktången! Liksom ”tre-i-en-princip”. Suverän. (Present från Raunzel of Sweden)

.
.IMG_0666-2

.

.

Om någom kanske noterar mina smycken så kan jag berätta att detta är några av mina absoluta favoritarmband just nu. Används hela tiden och två är julklappar till mig  (från mig:) Märket på stjärnarmbandet och det maffiga med skruvar (som jag såg i Stockholm för någon månad sen och bara tokfastande för) är  Sophie by Sophie och jag fann det hos Kyss Joanna (samarbete) Det tunna ljuvligt söta enkla hjärtarmbandet kommer från tokpopulära Dogeared. Gjort av irländskt linne och guld och alla armband från Dogeared kommer med ett meddelande eller ”budskap” och mitt rara står för Passion. Finns även det hos Kyss Johanna (samarbete) Ringar: Mina högt älskade förlovning/vigselringar. Bra påminnelser om några av de bästa dagarna i mitt liv:)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

15 kommentarer till “ETT GÄNG SNABBA LOCKAR

  1. Mycket snyggt! En sån kanske man ska slå till på. Antar det är Bodywave du har?

  2. Urtjusiga lockar som passar dig perfekt 🙂 Gillar din topp väldigt mkt. Var kommer den ifrån ?

    1. Tack så mycket för infon Lena 🙂 Tror nog att jag måste kolla om den går att få tag på 🙂 Riktigt snygg topp…

  3. Så fin du blev …själv har jag de där lockarna av naturen och gör allt för att få bort dem 🙂 .
    Förstår att du gillar armbanden , jag fick det bredare i födelsedagspresent i november och älskar mitt med …
    / Pernilla

  4. Det där var verkligen du, passar dig perfekt med dessa lockar, bara så du vet 🙂

  5. Du är Jätte fin i det vågiga håret!! Jobbar som frisör och använder vågtång jätte ofta på kunder som vill ha ett snabbt styling tips. Och på mig själv oxå för den delen.. Snyggt med din mörka utväxt oxå till det vågiga. Ha d bra! Marie

  6. Hej!
    Ditt läppstift är grymt snyggt. Vill du berätta vad det är för märke och nr? //Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg