DEN DÄR REKLAMFILMEN

.
.
.

Skärmavbild 2014-01-07 kl. 12.59.44

.

.
Jag fann picset! Har ju gått en tokmysig reklamfilm för något elbolag den sista tiden på tv och varje gång har jag hajjat till för reklamfilmen är bra (kanske någon mer som gjort detsamma?:) och det där rummet som visas ser ju bara så lovely ut. Nu har jag detaljstuderat och yes många godsaker som man önskar finns det (och en del som man redan har som lite Eames och lite Gervasoni och lite Howard tex:) Sååå läcker inredning tillsammans med våningens kasett-tak, platsbyggda bokhyllor, mörka kakelugn och djupa fönsternicher. Yummie yummie (och har någon missat reklamfilmen och är nyfiken på vad jag yrar om ovan så syns den alltså här🙂
.

.

.
.

Todelooooo onsdag!!

.

.

.

Vardagen är tillbaka! Nästan iaf:) Skatterna är ju lediga idag men imorgon börjar skolan på riktigt och allt blir som vanligt igen efter den långa julledigheten. Ska bli skönt med lite ordning igen haha (mina små börjar faktiskt bli gaanska så otåliga eller om jag skriver rakt ut; ”tokrastlösa”!) Återkommer lite senare för nu måste vi uuut innan de drabbar samman igen här… Spänningen ligger så att säga i luften:)

.

.

.

So long snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

..

18 kommentarer till “DEN DÄR REKLAMFILMEN

  1. Har oxå fastnat för det vardagsummet!! Roligt att du hade tagit en stillbild. Nu ska jag med detaljstudera det 🙂

  2. Haha, har också kollat på den där, fick syn på kakelugnen först o hela rummet är ju verkligen toppfräscht! Kram

  3. Hur har man kunnat missat den!! Blir alldeles såld när jag ser den och har själv sparat ned den i inspirationsmappen:) VI har också gjort lekparken idag och fått bort lite spring i benen så njuter jag en lugn stund medan min lilla tjej sover!
    Kram och ha en fin dag!
    Fredrika

  4. Den reklamen har jag missat helt.
    Skönt att det inte bara är jag som är lite trött på ledigheten. Här märks det tydligt på både barnen och oss vuxna att det är nog med ledighet. 🙂
    Kram Linda
    Ps: Nu finns lampan på bloggen. :0)

  5. Och där står den fina stolen i trä från Lammhult kan inte riktigt bestämma för ljus eller mörk bara??
    Ja, i reklamen ska jag väl klargöra:))

  6. Ja, men vad dööööroligt! Jag har ingen aning om vad reklamen är till för, men jag hajjar alltid till när jag ser den – inredningstokig som jag är!!! skrattar Jag gissar att det är alla inredningsbloggar, inredningsmagasin och allt liknande som har gjort oss sådana, eller hur!
    Här hemma har barnen tjatat om att börja skolan igen sen innan julafton 😀 Men man får ju absolut vara glad för att det inte är tvärtom!!!
    Kraaaaaaaaaaam
    och ha en härlig tisdagskväll, sötaste fröken Philia
    Angelica

  7. Fin reklamfilm den hade jag helt missat:-). Vilka fina lockar o fint hår i ditt förra inlägg. Jag undrar om du bleker dina tänder o isåfall har du gjort d hos tandläkaren eller köpt på nätet..nyfiken då jag själv funderar på en tandblekning…tänderna tenderar ju att bli lite gul´nande i färgen m åren…./
    ha en fortsatt fin vecka Marie

  8. Vad imponerad jag blir att du iakttagit vad som finns i rummet. Om jag över huvud taget sitter stilla framför tv’n när reklamen går igång så tror jag att jag har ett filter som slår till i skallen. Jag tittar men jag ser liksom inte. Maken yrade om en reklamfilm som gått i omgångar i flera år. Jag fattade ingenting. Plötsligt fick han syn på den; ”där är filmen”. Och nej, jag kände inte igen den. Hahaha.
    Ha en fin kväll.
    Kram Lena

  9. Jag har också reagerat på den där reklamen och istället för huset, drömt om en fantastisk våning att inreda i samma stil! =)

  10. Känner igen det där med barnen. Våra började idag och det behövdes verkligen! Jag har inte lagt märke till inredningen i filmen förrän du nu nämnde det. Och jag håller med, där finns mycket snyggt!

  11. Har missat den reklamen totalt..kan ju bero på att jag sällan kollar på vanlig Tv. Blir mest play, viaplay o netflix. Tycker det är skitbra med playkanalerna då man slipper reklamavbrott i programmen. Men väldigt snyggt i det där rummet är det ju 🙂

  12. Åh! Roligt att du nämner den reklamen. Och tack för att du visar en stillbild 🙂 Jag har hoppat till länge när den visats och försökt titta extra noga på rummet 🙂 Ha en bra dag!

  13. Superfint stylat, fick häromdagen reda på att det är http://www.homelab.se som stylat rummet inför reklamfilmen, då jag följer dem på instagram, kika in där för finfin inspiration :),@homelabinstagram.
    Måste nog med börja samla på mig lite härliga klassiker såsom Eames;).
    //Therese

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg