JUST NU

 
.
.
.

IMG_0867
.
.

Bea värmer sig lite framför brasan och tar dagens matsäck där istället. Skönast så:)

.

.

.

.

.

Hello mes amis!

.

.

.

.

Oh my, vad kallt det är här i Småstaden just nu! Brrrr! Här ligger jag i underställ i soffan med rosor på kinderna och bloggar just nu då vi har landat hemma igen efter en dag som bla spenderats i stadens populäraste pulkabacke. Inte såå mycket snö var det där men det gick att åka iaf (och så hade jag ju glömt Beas skidhjälm hemma. Såå himla klantigt och jag kände mig såå dum. Det fick mao bli väldigt försiktigt åkande så det var ju tur att det inte var för mycket snö och fart) Mycket mysigt var det att vara ute och röra på sig och leka lite i snön tillsammans! Bea har ju som de flesta andra små längtat såå efter snön:)

.

.

.

IMG_0859

.
.

Utanför restaurangen på ”Bearisland” efter vi varit inne och värmt oss med våfflor. Matsäcken som jag packat fick vi alltså ta hemma istället för det var alldeles för kallt att sitta still (och om någon nu undrar så hade jag också mössa idag när det var 10 minus. Lika bra att skriva det kanske;)

.

.

IMG_0844

.
.

Bea och en liten vän pulsar på i backen idag:)

.

.

.

Nu blir det snart tacofrossa här! Tröttnar aldrig på det, är lika förtjust som barnen haha. Men det måste bara vara rätt tillbehör dvs maassor med färsk koriander, guaccamole, heta jalapenos och god ost bla. Saknas något av detta så nope, det blir liksom inte lika smarrigt:)

.

.

.

Ha nu en riktigt mysig söndagskväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “JUST NU

 1. Här körde jag ut mannen och barnen i snön idag så det blev bara dom tre som åkte till pulkabacken. Själv satt jag med uppsatsen som jag ska opponera på på onsdag. Hade hellre varit med i backen. :0)
  Kram Linda

 2. Hej! Jag tänkte fråga dig då du är bra på färger. Jag ska göra köket och har valt vita luckor (stockholmsvita, äggskalsvita) och hade tänkt vitt kakel. Ser att du har också inte helt vita luckor och helt vitt kakel. Tycker du det stör? Alternativet är grått kakel men är så inne på vitt så har svårt o bestämma mig! Tack på förhand! Hälsningar Ulrika i Partille

 3. Det gjorde väl inget att du glömde hjälmen hemma, inte hade väl du hjälm i pulkabacken när du var liten..?! Och du överlevde..?!

  1. Nä, och varför ska barn bältas i bilen, så var det ju inte när jag var liten? Och föräldrar kan gott röka i barns närvaro, så var det ju också för ett antal år sedan. Öh….

 4. Åh jag älskar Beas anorak! Den där ljusa färgen.
  och ni har så myckett snö, här är det bara väldans kallt men barmark och trots att det suger i shoppingtarmen att pga den extrema kylan införskaffa ytterligare vinterplagg till barnen, tvådelade och inte overall som dom har nu, så hindrar jag mig.
  Här sprakar också brasan och jag har precis lagt in alla bilder från nyår…
  Bättre sent än aldrig..
  Kram Maja
  http://rundvandring.blogspot.se/2014/01/nyarsfirandet-i-bild.html

 5. Härliga bilder och det är ju så mycket roligare att vara ute med barnen nu. Som det var över jul var jag nog tråkigaste mamman att ha med ut..haha! Taco funkar alltid men med rätt tillbehör ja! Kram fredrika

 6. Visst är det underbart att snön kommit. Vi har också pulsat i snön hela dagen. Underbar söndag. Å så härligt med brasan också! KRAM till dig

 7. Helt otroligt att du skall behöva ”försvara” dig o skriva att du hade mössa!! Som om ngn har med det att göra!!! Usch så tråkigt med dessa påhopp du får emellanåt !!

 8. Vilken tur vi har i vår del av världen! Vi kan liksom
  vägra äta mat om vi inte tycker vi har de rätta tillbehören som gör att det smakar extra gott. Ganska sjukt när man tänker på det. Fast jag tror inte alla tänker så heller. De tänker bara på sig och sitt.

Comments are closed.