MELLISTIME

.
.
.

IMG_0968
.

På vårt köksbord denna eftermiddag!:)

.

.

.

.

Hello raringar!

.

.

.

.

Sitter just nu här och bloggar med tokfina små skatter vid köksbordet (ja de är absolut tokfinast eftersom de ju är mina:)

.

Bläddrar lite i nya Elle Mat & Vin och letar lite middagsinspo! Har bestämt att jag, åter igen, ska börja tänka lite på vad jag inte ska stoppa i mig. Eller vad jag borde stoppa i mig kanske:) Ingen souperdiet denna gång utan kanske inte godis v a r j e kväll bara och inget chips och massa bullar och onödiga kolhydrater på vardagar. Ja leva lite sundare helt enkelt! Det blir alltså ingen strikt lchf nu för 1. Jag har nog tyvärr förätit mig då jag ätit denna diet tidigare. Liiite för mycket grädde och feta såser till kött och kall sallad, brrr, gör att jag ryser nästan när jag tänker på detta nu faktiskt. 2. Jag blir ju bara såå trött och seg i huvudet av att bara äta lågkolhydratkost. Inget bra diet för mig alltså:)

.

.

.IMG_1017

.

IMG_0978
.
IMG_1014

.

.

Mys i köket en helt vanlig januarivardag (Tisp; har man inte gått all in på modefärgen mässing så är ju den snygga Svenskt Tennkrukan finfin med tex ett vanligt fat i blå/vitt också. Tycker jag iaf:)

.

.

.

.

Ha nu en skön fortsättning på dagen!

.

.

.

.

KRAM

 
.
.

10 kommentarer till “MELLISTIME

  1. Klokt angående dieter! Jag själv satsar på att äta allt men inte alltid. Att äta lite godare på helgen men precis som dig skippa godiset, bullarna och annat i veckan. Dessutom är godiset mycket godare på just lördag om man bara äter det en gång i veckan ;-). Lite VV-tänk i grund och botten som passar mig :-). Kram!

  2. Mon Amie får mig att tänka på min farmor. Så vackert! När jag var liten så åkte det bara ur vitrinskåpet när det vankades storkalas. Själv äger jag inget finporslin utan vi använder vår Ostindiaservis till vardags. Varför spara på det vackra när man kan njuta av det varje dag?
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  3. Kör också Mon Amie från Rörstrand….
    Sitter och letar efter inlägget där du visade glasögon, var två timmar hos optikern idag och gjorde syntest men att välja bågar (specsavers) är tusan inte lätt.
    Minsta lilla millimeter ät det ena eller andra hållet förändrar hela intrycket och gör mig antingen avlång i ansiktet eller jäääääätte rund 🙂
    Nåväl, är man intresserad utav att se hur man på ett enkelt sätt kan förvandla den där trista ordinära vanliga ek-köksmöbeln till mörkt rustikt plankbord, välkomna:
    http://rundvandring.blogspot.se/2014/01/koksmobel-remake.html
    Stor kram!
    Maja

  4. Hihi jag känner precis igen mig det där du skrev om Lch …jag
    är sååååå trött på kött/fisk med någon fet sås att bara tanken får mig att må illa, och ägg sen då, jag har ätit så mycket ägg i olika former till frukost att jag knappt kan se ett ägg

  5. Tycker du resonerar klokt 🙂 Jag ogillar alla dieter men äter allsidig, god mat, motionerar och unnar mig de mindre hälsosamma kalorierna under helgen. Så enkelt men så har jag visserligen stor fördel av att dela mitt liv med kostexpert ;).
    Kram Malin

  6. Hej! Det är en bra början dock känner jag att jag måste rätta lite då jag känner att du inte riktigt skriver korrekt om lchf. Det är ingen diet som du har under en viss tid utan ett livslångt val man gör, för gör man rätt vill man inte återgå till annat. Själv äter jag lchf sedan 5 år tillbaka och äter sällan gräddsåser, det är den största missuppfattning många har (även min mamma) Lchf är vanlig husmanskost minus potatis, pasta mm, inget märkvärdigt alls och man behöver inte äta grädde. ;(

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg