TJINGELING TISDAG

.
.
.

IMG_0954-5
.
.

När jag försöker ta rumsbilder, som det ovan med min lilla kamera (eller så liten är den ju inte) så suckar jag lika mycket varje gång! Har ju bara ett sk fast objektiv och måste ju skaffa ett till zoombart pronto! Kanske ett med vidvinkel? Så att man kan få den maffiga känslan av att allt man vill kommer med och att rummen känns så där eeenorma (hade jag haft ett sådant så hade vårt vardagsrum sett helt annorlunda ut än picset ovan:) Hur som helst så älskar jag nya sköna dagbädden som skymtar på bilden. Den har verkligen blivit en favvomöbel här hemma för hela la familia (Dagbädden kommer från House Doctor precis som vårt soffbord på 1x1m som någon bloggis undrade över. Marmorskivan har jag dock beställt separat:)
.

.

.

,

Bonjour raringar!

.

.

.

Här ska jag strax kasta mig iväg till gymmet och flåsa lite. Har ju vääärldens sämsta kondis numera och det är ju bara ”att ta tag i” som det heter:) Efter det så blir det till att inte glömma att köpa de där frimärkena som jag lovat, så vi får iväg kalaskorten jag och Beabusen (mycket viktig must do idag:) Vad mer idag? Lite jobbing att göra klart och att styra upp med vännerna när vi ska åka till Formex imorgon. Ska bli kul att kika runt lite på nyheterna! Kanske någon är det annan bloggis som ska dit också?:)

.

.

.

Ha nu en fab tisdag så ses vi snaaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “TJINGELING TISDAG

  1. Vill bara önska dig detsamma! Har varit på skidsemester och inte uppdaterat mig på din blogg på ett tag. Massor att ta igen mao:)! Underbara bilder som vanligt och du har fått mig att få modet att klippa av mitt hårsvall…..bort med 3 dm, så nu är det uppklippt, fluffigt och underbart härligt lättskött!
    Ha en fin dag!
    Stor varm kram
    E

  2. Fint ni har det 🙂
    Men det är väl bara att köpa det där objektivet …du har ju sagt det i något år nu 🙂 Just do it!
    Så kan du ta alla de där bilderna som du önskar 🙂
    Kram Åsa

  3. Tycker den bilden är bra för att den visar hur det verlkigen ser ut. Vidvinkel blir ju konstigt! Vilken skön dag du har!

  4. Det ser alltid lika fint ut hemma hos dig! Och jag håller absolut med dig om att det inte är det lättaste att få med hela hemmet på en bild, men ”fisheye”linser är suverän! Du kan fota så bilden ser helgalen ut, men också hur ett rum/en utsikt/horisont ser ut precis som du ser den. Det är bara lite övning som behövs (och så objektivet då förstås)! skrattar
    Ha en ljuvlig tisdag sötaste du!
    Kraaaaaaaaaaaaaaam
    Angelica

  5. Så fint!! Mitt objektiv är också trasigt så har ”knyckt” ett från min syster. Det är ju en djungel att köpa nytt… Suck:)
    Fin dag till dig, hoppas flåset gick bra:) kram Fredrika

  6. Känner igen det där.. 🙂 rumsbilder med min lilla Canon 600D (fast objektiv) blir inge vidare heller.. men du tar väldigt fina pics ändå. Ha en bra dago och hoppas Formex blir fantastiskt. Kram

  7. Jag har också tänkt ta mig ut till Formex, men tror tyvärr inte att jag hinner med det imorgon så det får nog bli en annan dag istället. Men det ska bli kul att se ”nyheterna”.
    Kram Jannike

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg