EN HALV GOD MORGON

.
.
.

IMG_1154-3
.IMG_1152-4

.

..

Morgonens (trötta,zzzz + kalla, brrrr) mamma på väg ut i snöyran

.

.

.

.

Hej nya vecka!

.

.

.

Här har det varit en något svårstartad familj denna morgon för oj så seega vi var allihopa och ingen ville nog riktigt gå upp idag! (Sov så dåligt inatt och dessutom var det något märkligt som tjöt högt ute kl 5 här i vårt kvarter så att alla vaknade..)

.

Kallt som bara den är det i vår Småstad och när jag läser på Expressen.se att ”Sibirienkylan” är på väg till Sverige så tänker jag att kan det verkligen bli ännu kallare?? Fy, kyla är verkligen ett av mina värsta. Efter offentliga badhus:) (och ja jag tycker det är riktigt Sibirienvarning redan vid 4 minus) Skrapa isiga bilrutor och skotta och frysa är verkligen inte min grej och jag är nog lite extra känslig mot kylan idag då vi fått reda på att inga ledigheter beviljas under de nationella proven i skolan (vi har ju barn både i 3:an och 6:an) Så bye bye med den solen, de baden och den värmen! Ja jag känner verkligen att jag måste bättra på mitt ”lite isiga humör” här och det gör man ju bästa med motion så så för det bli. Till gymmet pronto!

.

.

.

Vi ses lite senare vänner (och då hoppas jag vara tillbaka till ”mitt vanliga positiva jag”:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

6 kommentarer till “EN HALV GOD MORGON

  1. God morgen til deg også!
    Jeg kan helt forstå din vegring mot offentlige bad. Har det presis likedan. Tanken på å tråkke i andres såperesten gir meg grøsninger.
    Vel, vel, våren er straks rundt hjørnet og det er vel en slags desperat hjelpetanke…
    Ha en riktig fin dag!

  2. Vara inställd på sol och värmeresa som inte blir av kan få vem som helst att bli deppig ju.. så hoppas vi slipper värsta Sibirienkylan då, räcker gott och väl med de minusgrader vi har nu! Snygg jacka har du iaf:)
    Hoppas träningen gör susen:) kram

  3. Så snygg den där jackan är. Var sugen på en själv…men det var lite väl dyr för mig. Ja, kyla är inte skoj. Nu får det gärna bli vår. Ha en fin dag. Kram

  4. Här hos oss har det varit drygt -30 hela helgen (bor i Tornedalen). Uppe i Kiruna har det tom varit drygt -40. Brrr.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg