NYA TAVLOR

.
.
.
.IMG_1269-5

.

.IMG_1271-3

.

.

.

En ny tavla har kommit upp i vardagsrummet (jag har en till i samma stil men vet inte om den ska sitta under den ovan eller kanske på ett helt annat ställe) Föll pladask för smutspastelliga modefotot på den körande donnan med den rutiga jackan som jag hittade i Stockholm (minns inte vad affären hette dock:S). Matchar just nu med rutig kudde framför från Chattis (och den fina rosa Dip-dye är en House Doctor och båda från My Tivoli. Den lilla söta pudeln är en gammal kudde från Areaware och den bor i olika rum hela tiden här hemma. Vårt lilla husdjur:)

.

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

Hemma igen och på myycket bättre humör faktiskt, tänk vad lite frisk luft och lite motion kan göra (och så en lite extra god lunch med darling också så klart:)

.

Nu ska jag och Lo Lo och Bea baka småkakor för det har jag lovat att vi skulle göra efter skolan idag (Ska bara försöka att inte äta upp vare sig Hallongrottor eller deg för det är ju bara så gott och har man väl börjat mumsa så är det så svårt att sluta:) Sen blir det en tur till baletten och taekwondon (måndag = aktivitetsdag)

..

.

Ha en bra fortsättning på måndagen raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “NYA TAVLOR

  1. Åh, vilken härlig tavla! Gillas stort! Man vill liksom bara se mer av både damen, hennes vackra kappa (?) och den förmodligen snygga bilen hon kör! 😉 =)
    Läckert!
    Kram /Maria

  2. Superfin! Den hade gärna fått flytta in här med, ska fixa till en tavelvägg!
    Här är det helt tvärtom, måndag är den enda dagen utan aktivitet den här terminen!
    Kram Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg