HMMMMM

.
.
.

zlatan
.

En ny reklamfilm har lanserats idag! Och varför nämner jag nu detta? Jo för det har tydligen varit väärldens ståhej kring detta med ny nationalsång av Max Martin i denna film och förhandsvisning hos Volvo osv osv och folk har nästan blivit vilda! Anledningen? Zzzlatan, så klart  (Filmen är lite Ranelid+SHM+ Jägarna och ni kan se Made by Sweden med Zlatan och Helena och pojkarna här om ni totalt missat detta:) Nu är jag absolut ingen bollsportlover alls men jag har precis sett filmen och den var ju faktiskt trevlig, rasande trevlig tom. Speciellt sekvensen ovan var bra (oh yes!) och vad tycker ni bloggisar? Bu eller bä? (och dear Nadja, du har väl inte missat denna hoppas jag:)

.

.

Happy lördagsnatt nu sötasta bloggisar så ses vi imorgon!!

.

 

.

.

.

18 kommentarer till “HMMMMM

  1. Love it!!!!!
    Finns bara en Zlatan-och nationalsången ÄR bättre på Zlatanvis!!!
    Kram Mia

  2. Kära O!
    Herregud säger jag!Den går inte att missa.Äntligen börjar du förstå vad Marianne och jag menar: )
    Den gjorde hela min ensamkväll här hemma,yiaaa!!!Puss &Kram

  3. Det är bara att suga i sig, allt Zlatan gör , blir till Guuuld 🙂 på Zlatanvis fövvvvståssss eller hur han nu skulle uttala det, det är bara att trycka på Gilla knappen här med 🙂

  4. ….this is a great publication film!!! I like it a lot! I do not know how Swedish react on this, but I as a foreigner, married to a Swedish, tycker om denna filmen jättemycket!!

  5. Så vacker natur! Stora Sjöfallets nationalpark, finns få ställen på jorden som är lika vackra i vinterskrud.

  6. Nu hoppas jag att ni även ser det fantastiska budskapet i filmen. Om vad som är svenskt och inte…. Filmen är så mycket större än Zlatans vältränade kropp.

  7. Hej! Snygg som alltid att titta på…men inget slår Jean Claude van Dammes reklam för Volvo lastbilar!!!! Kolla den….rysningar, och så vacker Enya musik till! Vet också från säkra källor att den är på riktigt!!
    Söndagskram

  8. Den är så snyggt gjord men vackert budskap som gör mig stolt över att vara svensk. Zlatan och Volvo blir en perfekt mix i filmen. Otroligt skickligt gjort. Mina Sessorn har nu sprungit hela morgonen och sjungit: …..”ja jag vill leva, jag vill dö i SVERIGE” 🙂
    KRAM!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg