VILKET ERBJUDANDE

.
.
.IMG_1552.
.IMG_1573


 
.
 

Mysig lässtund i sköna fåtöljen hemma hos mig med lite latte, nybakta bullar och favoritmagasinen!

.

.

.

.

Hej söndag!

.

.

.

.

.

Kikar in till er för att tipsa om ett riktigt riktigt bra erbjudande från Bonnier (Jag tipsar alltså i samarbete med Bonnier:)

.

.

Hör ni hört talas om Elce Stockholm? Om inte så kan jag berätta att det är, så klart, ett svenskt interiörmärke med bla textilier och brickor i riktigt snygga mönster. Just nu har braiga Sköna Hem ett erbjudande där ni får tre nummer av tidningen + två EcleStockholm överdrag + en EcleStockholmbricka + ett doftljus designat av Tiina Wilén för endast 98 kr (plus porto). 98 kr är verkligen världens fynd då värdet på paketet är….1213 kr! För att beställa eller läsa mer så gå in här.

 
.
.
.
 

IMG_1544IMG_1556
.

Doftljuset doftar (helt ärligt;) huur gott som helst. Så milt och fint. Har det på bänken brevid mig just nu, mmmmm:)

.

.

IMG_1554-5

.

.

Här har jag stylat erbjudandets kuddar hemma hos mig och jag tycker de passar så bra!

.

.

.
IMG_1569
.

Tjusigt tjusigt från EcleStockholm

.

.

.

Söndagens tips mina vänner!

.

.

.

Vi ses snaart igen darlings!

.

.

.

.

KRAM

,

,

,

34 kommentarer till “VILKET ERBJUDANDE

  1. Ha, ha! Vad kul att du tipsar om just det här för jag hämtade ut mitt prenumerationspaket igår. Kommer upp bilder på bland annat kuddarna imorgon på bloggen. Attans att jag inte hann före. ;0)
    Kram Linda

  2. Tack för tipset! Kuddarna passar ju jättebra hemma hos dig!
    Vad mysigt det såg ut med lite kaffe, bullar och en tidning!…
    Ha en fortsatt fin söndagskväll!

  3. Verkligen jättefina saker och den tidningen köper jag ju alltid ändå 🙂 Så nu klickar jag hem en beställning…även om jag sett på Plus att tidningarnas erbjudande är missvisande..o jag fattar att saker inte ges bort gratis liksom.. Vilket företag gör det ? Strunt samma..tidningen är bra o sakerna snygga.. komsi komsi hem till mig 🙂 Ha en fin fortsättning på kvällen

  4. Hallå där Petra! För några dagar sedan berättade du att du har gått upp ett par kilo i vikt och jobbar på att gå ned dessa kilon, och nu mumsar du på bullar och dricker latte!!! Det verkar för mig lite underligt.

    1. På helgerna är det alltid ”no limit”, måste ju få leva ljuva livet några dagar i veckan!:)

      1. Harligt Petra! Det later precis som mig:). Det ar svart att fa det att halla i langden om man inte far unna sig pa helgerna! Jag kor 5:2 pa mandagar och torsdagar och ater och dricker
        precis vad jag vill pa helgerna (bullar och latte ocksa..och nat glas vin och gooood mat..) och jag har gatt ner ca 7 kg pa 2-3 manader nu…Sorry…lang kommenterar…menade bara att man kan visst unna sig aven om man vill ga ner i vikt…:) Ha en trevlig kvall! Kram

        1. Håller med. Alltid svårt att slaviskt följa en diet. 5:2 dieten passar mig utmärkt. Äter nästan som vanligt under fem dagar bortsett från massa godis o alltför mkt pasta 🙂 De andra två dagarna fixar jag en stor sallad med ca 500 kalorier som jag kan gå och äta av under fastedagarna. Passar kanon och vikten rasar och jag mår bättre än innan. Nu har jag inte hållit på så länge så jag vet ju inte hur det är i längden men det lär visa sig….. 🙂

      2. Mitt recept för att gå ned i vikt och inte gå upp igen, ät minre portioner och mortionera mer. Jag startade med det för några år sdan och det fungerar alldeles utmärkt. Personlien tror jag inte att 5:2 håller i längden.

  5. De enda som tjänar på ett så kallade erbjudande är tidningsförlaget. Om man tackar ja till dessa tre nr har man telefonförsäljare, mail, reklam i brevlådan och de ger sig inte förrän man tecknar ny prenumeration.

    1. Det har du alldeles rätt i, att man rent språkligt inte kan tjäna på nåt man själv ska betala. Däremot så är ju det här ett jättebra erbjudande, om man värdesätter sakerna man får. Tre tidningar, två kuddfodral, en bricka och ett doftljus för 98:- plus porto är svårslaget, tycker jag.
      Jag har nappat på flera såna här erbjudanden och sedan avbokat vidare prenumeration. Har absolut inte plågats av försäljare och reklam. Kan inte ens minnas att jag fått ett telefonsamtal. Trist om du hoppar över erbjudandet av den anledningen, menar jag.
      Ha en fortsatt trevlig kväll!

      1. Jag hoppar över för att kuddarn passar inte ihop med min katt som alltid ligger i soffan.
        Ha en trevlig kväll du med..

  6. Jag är så dåligt på att nappa på prenumerationserbjudanden. Vill liksom köpa den tidningen som lockar i tidningshyllan på affärn:) Snyggast framsida gäller då..haha! Men doftljuset blev jag lite nyfiken på!
    Mysgi kväll till dig! Kram fredrika

    1. Tack!:) Själv prenumerar jag tyvärr inte på några! Köper i butiken vilket inte är det smartaste och jag köper måånga som Elle Decoration, Mat & Vin, Elle, Sköna Hem, Resindence, Baazar, RUM, Kvinna och Damernas osv. Det är ju såå inspierarande!

  7. Jag nappade med på det erbjudandet, men det var bara för nån dag sen, så jag får snällt vänta ett tag på mina premier.. dom ser riktigt fina ut 🙂
    Ha en fin kväll!
    Kram Frederica

    1. Vad vet du om mig ?!?!
      Med vänlig hälsning, M fr höginkomsttagarfamilj!
      Ps. Jag är nog minst lik Ove Sundberg i denna värld !!! Däremot tycker jag själv så där om det där mönstret men jag vet en annan som gillar det så vad är det för fel att ge bort dem ?!?!

    2. Vad vet du om mig ?!?!
      Med vänlig hälsning, M fr höginkomsttagarfamilj!
      Ps. Jag är nog minst lik Ove Sundberg i denna värld !!! Däremot tycker jag själv så där om det där mönstret men jag vet en annan som gillar det så vad är det för fel att ge bort dem ?!?!

  8. Har bara en undran: Någon som fattar varför det finns olika erbjudanden i rullning på samma gång? ERBJUDANDE
    4 NR AV SKÖNA HEM + HANDDUKAR + CEANNISNECESSÄR FÖR ENDAST 98 KR (+ PORTO 34:50)

  9. Stooort tack för fina ord! Så glad jag blir, och de passar så fint i ert vackra hem! Stor kram, Tiina /ELCE STOCKHOLM

  10. Har klickat på det erbjudandet med, kanon bra 🙂 Så fint du har de & så fint de va med rosa mattan till. Kram

  11. Detta fantastiska erbjudande på tidningen SkönaHem!!!
    Läs noga prenumerationsvillkoren. Erbjudandet gäller alltså ett tillsvidareabbonemang.3nummer för 98kr+kuddfodral mm. därefter fortsätter abbonemanget tillsvidare. Jag har varit i kontakt med Sköna Hem. Jag är alltid skeptisk till ” vilket erbjudande”.

  12. Hej Petra! Du har så fint hemma 🙂
    Bra erbjudande:)
    Tillsvidare prenumeration … man få säga upp det när man vill. Det finns aldrig några problem med det – det vet jag 🙂 Till de som är skeptiska – tar det lugn 🙁
    Kram, Magdalena

    1. Magdalena. Visst får man säga upp abbonemanget när man vill, det jag reagerar på är deras marknadsföring, 3nr för 98kr och några gåvor och sedan när man läser prenumerationsvillkoren har man bundit sig för en tillsvidareprenumeration.
      Önsar dig en skön kväll.
      Anki

  13. Hej Petra!
    Håller sakta på att förändra vårt vardagsrum, kikar efter en skänk. Vad fin din var i detta inlägget. Vart kommer den ifrån?
    Tacksam för svar, ha en fin dag!
    / Sofie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg