EN DAGENS VARSÅGOD

.
.
.
IMG_1720-6

.

.

Vad gör man inte för sina bloggisar? I ur & skur & snö & blåst:)

 

.

.

.

.

.

Todelooooo Måndag!

.

.

.

Har ni det bra i snöyran? Här är det bara fint fast jag är lite smådeppig att jag inte kom iväg på Valeries visning idag. Den är ju säkert hur läcker som helst (Lycka till vackra V!!) och det hade inte suttit fel med lite bubbel och Stockholm Fashion Week-glamour. Men nope, vanlig måndag idag alltså och här har jag istället precis beställt jättesöta födelsedagspresenter på nätet till min minsta skatt som snart fyller år (blev ju inga turer i roliga barnbutiker i Stockholm heller) Är då som alltid ute i sista minuten (yes ni som är flitiga läsare vet ju att jag brukar vara det:) och jag hoppas nu att allt hinner komma. Men det brukar ju oftast vara snabba leveranser hos netbutikerna och varorna finns i lager så det är bara att hålla tummarna. Till storebror som också fyller år om ett par dagar har vi en annan plan och det är inte något som går att klicka hem….och jag hoppas han blir nöjd! Vi får se helt enkelt:)

.

.

Nu ska liten Beabus och jag ut i snön och ta oss ner till Panduro för det har jag lovat (fast jag hade mycket hellre stannat inne i värmen men ”lovat är lovat” och detta gäller framförallt min ”snart-femåring”….:)

.

.

Men först lite pics på dagens!

..

.

IMG_1716

.

IMG_1717

.

IMG_1714-2
.

Dagens i blåsten: ny tröja Etoile Isabel Marant (finns på ex Net-a-porter), matchande klocka Triwa (gammal), byxor By Malene Birger (gamla) och stövletter The last Conspiracy
.

.

.

.

Ha nu en bra fortsättning på dagen vackra ni!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “EN DAGENS VARSÅGOD

  1. Skön outfit!
    Ja, herre min tid! Har man lovat en sådan sak så är det bäst att hålla den. Vet hur det kan vara. 🙂
    Kram Linda

  2. Du ser frusen ut. Fin färg på tröjan, men inte värd sitt pris nästan 1700kr för en sweetshirt.

  3. Men ååå vilken underbar färgklick du är i vinterrusket. Superfin i den starka rosa 🙂 Tummen upp. Hoppas du fick en mysig dag i a f trots missad visning och att det känns lite bättre nu
    Kram
    /Vivvi

  4. Oj vad du klär i den färgen! Den kan se billig ut på vissa, men icke på
    Dig, fina du!
    //sanna

  5. Hej Petra! Skulle du möjligtvis skriva ett inlägg om hur det är att vara bloggare, med olika fördelar och nackdelar? Funderar på att starta en blogg, men känner samtidigt att det kanske skulle ”ta ifrån mig” delar av mitt privatliv. Men man kanske kan lägga det på en bra nivå? Tänker att det skulle vara kul att fotografera lite mer seriöst och få utlopp för lite kreativitet. 🙂 Ha en fin dag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg